Profile cover photo
Profile photo
Azwan Wan
72 followers -
www.azwans.com
www.azwans.com

72 followers
About
Posts

Post has attachment
Nak tengok tak pen-pen yang rare?
Boleh buat koleksi, boleh buat hadiah.

Nak hadiahkan seseorang pen? Murah, mudah, boleh tahan lama jika dijada dengan baik dan yang paling penting boleh memberikan nilai sentimental bagi mereka yang menghargainya

Post has attachment
Pengalaman menjadi stokist, dropshipper akan memberikan kelebihan ketika memilakan bisnes sendiri.

Jangan segan untuk mula dari bawah,
Jangan terburu-buru untuk melompat terus ke atas...

Post has attachment
Berjimat ni tak perlu besar-besaran. Biar kecil. Asal konsisten.

Tips ada banyak. Google je. Pilih yang mana yang berkenan di hati dan sesuai dengan gaji.

Amalkan selalu.
Add a comment...

Post has attachment
Kilang OEM ni ialah kilang yang orang cari bila nak buat produk jenama sendiri.

Ada yang murah, tapi biarkan owner produk handle banyak perkara sendiri.

Ada yang mahal, tapi banyak servis yang disesiakan.

Bergantung kepada pelanggan. Cari titik keseimbangan antara kemampuan modal dan kebolehan owner produk.

Bukan senang nak buat produk jenama sendiri. Tapi kalau menjadi, boleh jadi jutawan.
Add a comment...

Post has attachment
Berhati - hati ketika meminjam. Berhati- hati ketika menjadi penjamin pinjaman.

Jangan kerana gagal membayar hutang, jatuh bankrap.

Banyak masalahnya nanti.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tuah ayam nampak dikaki,
tuah manausia nampak dalam akaun bank.

Kalau nak masuk peraduan tapi perlu beli apa-apa,
Saya tak rugi apa-apa,
Dapat ajar diri menyimpan lagi adalah.

Tapi jangan berharap, ramai yang menyimpan tu.
Kalau tak simpan langsung, tak de peluang langsung,
Kalau simpan sikit, ada sikit peluang,
Kalaun simpan banyak .... Klik gambar untuk baca lagi.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded