Profile cover photo
Profile photo
ashiq hebat
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Take a look at this video on YouTube:

Post has attachment

Post has attachment
Kisah anak OKU
Hi, entry ditulis atas dasar kasih seorang ibu, yang ada punyai seorang, yang sayangkan anak teramat sangat, yang sampai saat ni kesedihan tak terkata mengenang nasib malang anak OKU tersebut Hurm. Mana nilai kemanusiaan seorang ibu bila anak ditinggalkan...

Post has attachment
Pre 2 years old
Hi, Awra dah nak masuk 2 tahun. Yay!!! =P Layan gambar awra masa dulu la sikit..saje imbau kenangan..malas nak taip today. =) Semua ni awra yang dulu....kecik, lorat, kuat nangis, aktif, lasak,........................................ =P Awra yang latest nan...

Post has attachment
Perihal adobe
Hi, Ingat tak poster training session yg ibu awra terlepas tu? hokey..ni nak cerita sikit pasal bende nih. So hari khamis yg ditetapkan untuk attend session untuk kali keduanya pon tiba. karangan sangat! Untuk tak pastikan yg iolss tak terlepas lagi sessi...

Post has attachment
Kelupaan
Hi, Dari semalam lagi terasa macam ade something urgent yang kena buat 22 hb april ni. Tapi...sebab malas nak bukak email u kat hp, maka pendam je la dengan harapan tarikh 22hb ni takde ape pon yang terlibat. Tup tup... Sampai office pagi ni and bukak email...

Post has attachment
Pindah rumah
Hi, Minggu lepas (11/4/14) kitorg pindah rumah baru. Kenapa pindah? Sebab nak mudahkan ayah awra pergi kerja ayah awra kerja uolsss....tak inform pon kan dlm blog ni. hehe. len kali la cerita ek and satu lagi sebab nak rumah yang lebih rendah. Kitorg dah ...

Post has attachment
Kisah kasut dan jaket
Hi, Semalam ibu awra tengah siap2 nak pergi school. Awra masih tidur, ayah awra dah bagun teman ibu awra bersiap2. Sambil pot pet pot pet cakap berdua, tibe2 awra bagun. Glup! masing2 pura2 diam Tapi sebab kantoi ibu awra dah pakai tudung, automatik awra ...

Post has attachment
Awra @ 20months
Hi, Awra semakin hari semakin besar, semakin lain kerenahnya dari masa baby dulu. Dan ibu awra semakin hari semakin busy sampaikan nak tulis perkembangan anak dalam blog pun dah tak sempat. Arh..what a waste. That's why i'm sooooo keen with instagram lately...

Post has attachment
Update for skin tag
Hi, INI ENTRY YANG DAH DITAIP BERKURUN YANG LEPAS, SENGAJA TAK PUBLISH SEBAB TERLUPA TEKAN BUTANG PUBLISH..MIHIHI.. TAPI ATAS DEMAND DARI SEORANG READER, IOLSS PUBLISH TODAY OK. perasan ade peminat jap, =P Semalam dah jumpa gp (general practitioner aka do...
Wait while more posts are being loaded