Profile cover photo
Profile photo
ana lemonbrew
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
CARA MELEGAKAN BATUK SECARA SEMULAJADI DENGAN KURMA
Jus kurma ajwa ni sangat berkesan tuk legakan batuk tau..terutamanya batuk yg teruk sampai takleh tido tu...sian perut sampai sakit teran batuk tu kan... Bebudak kalau batuk teruk, ngan mak bapak skali tak lena tido....atenye sanggup ke  🤔 😓 Tak perlu tun...
Add a comment...

Post has attachment
CARA MENGATASI ANGIN DALAM BADAN
Cuba perati betul-betul...Ape tu  ❓ ❓ Cantik tersusun 10 sachets, kaler hijau memang kaler feveret i gitu. Eh.. eh, kalau takat pandang je tak jadi apa lah kan. Cuba ambil 1 sachet, tuang dalam segelas air kemudian minum. . . Apa u rasa? Pergh! Sedap bak ha...
Add a comment...

Post has attachment
7 TANDA BADAN PERLU DETOX
7 TANDA BADAN PERLU DETOX
7 TANDA BADAN PERLU DETOX
anaciklemon.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI DETOX STRAWBERRY & TEMBIKAI
Lama tak share resepi detox ni.. Hari ni ada satu lagi yang awak boleh cuba... Mmm nyum..nyum...sihat sihat resepi ni... Mesti dalam hati korang terdetik...selalu je Ana ni post resepi detox...dia buat ke ??? 🤔 🤔 Kalau korang nak tahu Ana ni sibuk banyak ...
RESEPI DETOX STRAWBERRY & TEMBIKAI
RESEPI DETOX STRAWBERRY & TEMBIKAI
anaciklemon.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
BATUK DAN SELSEMA HILANG
BATUK SELSEMA ANAK SEMBUH ***************************** Alhamdulillah dengan izinNya..batuk dan selsema anak hilang..kurang ragam dia masa tido dah tak bunyi kahak lagi... Jom baca testimoni salah seorang customer Alkurma... Share la kat orang lain..mana ...
BATUK DAN SELSEMA HILANG
BATUK DAN SELSEMA HILANG
anaciklemon.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
CARA MERAWAT JERAWAT
Dulu masa bercinta, boifren selalu puji saya cun gile. Takde dah pompuan lain lebih cun dari saya time tu. Muka halus mulus licin je. Tapi lepas kawen dan dah ada anak, takde lagi dah suami nak puji-puji. Masa pregnant kan anak sulung dulu, jerawat naik pen...
CARA MERAWAT JERAWAT
CARA MERAWAT JERAWAT
anaciklemon.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
JUS ALKURMA MEMBERI TENAGA
========================= SI CENONET BANTU ANAK UPSR ========================= Kesian kat anak nak exam UPSR kan..dengar sahabat-sahabat cerita ada anak dia sampai stress demam masa Trial exam aritu..kesian dengar rintihan si ibu..Cik Ana pon seorang ibu te...
JUS ALKURMA MEMBERI TENAGA
JUS ALKURMA MEMBERI TENAGA
anaciklemon.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
BAHAYA UBAT KEPADA KANAK-KANAK
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ BETUL KE UBAT BAHAYA UNTUK KANAK-KANAK     😱 😱 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ . . Ada sesetengah pengamal perubata...
BAHAYA UBAT KEPADA KANAK-KANAK
BAHAYA UBAT KEPADA KANAK-KANAK
anaciklemon.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
CARA MENGATASI MORNING SICKNESS BAGI IBU HAMIL
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ MORNING SICKNES IBU HAMIL ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hari ni nak share sikit tip ibu hamil... Menjadi kebiasaan ibu hamil mengalami morning sicknes.. Tapi ada juga yang bernasib baik tidak langsung mengalami gejala ini.. Sedikit pe...
Add a comment...

Post has attachment
CARA MENGATASI BATUK PADA BAYI ANDA
❤️ ❤️ BATUK BERKURANGAN ❤️ ❤️ Banyak khasiat kurma yang rata-rata kita telah ketahui..malah kita digalakan makan buah kurma semasa sahur kan sebab apa ye la untuk mengekalkan tenaga sepanjang berpuasa.. sangat berpuashati minum jus tanpa ubat lebih selamat ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded