Profile cover photo
Profile photo
Woningontruiming Van Den Honert
10 followers -
Woningontruiming van den Honert
Woningontruiming van den Honert

10 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Waardevolle spullen bij een huis ontruiming.

Tijden het maken van een offerte voor het leeg ruimen van een woning zien wij regelmatig nog spullen van waarde staan. Zo ook in deze woning in Winterswijk. Samen met de opdrachtgever zijn we door de woning gelopen en hebben we de antieke stukken gefotografeerd zodat het veilinghuis Korst van der Hoeff in Den Bosch een geschatte opbrengst kan geven. Na het ontruimen heeft Woningontruiming van den Honert de te veilen stukken naar het veilinghuis gebracht en zullen de opbrengsten ten goede komen van de klant.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Schoonmaak bij woningontruiming

Over het algemeen zijn de woningen die wij leeg ruimen redelijk schoon.
Maar af en toe komen we flink verwaarloosde woningen tegen. In deze situaties gaan we na de ontruiming van de woning flink aan de schoonmaak en ziet het er vevolgens weer netjes uit voor de oplevering aan de woningbouwvereniging.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kurkvloer verwijderen bij ontruiming

Bij het leeg ruimen van een woning is het gebruikelijk dat de vloerbedekking verwijderd moet worden. De ene vloerbedekking is zo weg..... de andere kost wat meer tijd.

Zo ook bij een ontruiming in Arnhem waar wij een kurkenvloer moesten verwijderen. Deze vloeren liggen altijd volledig verlijmd en kunnen een drama zijn om eruit te krijgen.
Wij laten ons alleen niet uit het veld slaan en met de goede apparatuur is de kurkvloer er zo uit. Ook op een bovenverdieping kunnen wij de vloeren verwijderen.
De tapijtstripper weegt zo'n 160 kilo en is  niet even een trap op te tillen. Gelukkig zijn de gewichten er af te halen om hem zo naar boven te kunnen tillen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bijzondere werkzaamheden tijdens ontruimen

Het leegruimen van een woning is over het algemeen bij elke opdracht hetzelfde. Leeg ruimen, vloerbedekkingen verwijderen, gaatjes dichten, raambekleding verwijderen. Maar soms kan het zo zijn dat er extra werkzaamheden zijn.

Zoals ook het geval was bij het leegruimen van een woning in Overloon. De woning ging in de verkoop maar er was nog wat aandacht nodig voor de tuin.
Deze was redelijk vol gegroeid met onkruid en ook het terras en de oprit konden wel een schoonmaak beurt gebruiken.
Wij hebben de tuin, oprit en terras netjes gereinigd met de juiste apparatuur, aan het einde van de dag stond het er weer netjes bij en konden er foto's gemaakt worden van de buitenkant.
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Bezemschoon opleveren woning
De woningbouw gebruikt vaak de term 'bezemschoon opleveren'. Dat is precies wat wij kunnen doen!

Zo ook in deze woning in Nijmegen waar de vorige bewoonster verhuisd is en de kinderen gezorgd hebben voor het leeg ruimen van de woning. Zij zaten alleen met de handen in het haar hoe ze de vloerbedekking verwijderd moesten krijgen. Uiteindelijk hebben we het in een paar uurtjes geklaard en konden zij diezelfde dag de woning nog netjes opleveren.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het ontwerp voor de bus is klaar!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded