Profile cover photo
Profile photo
D-KIM - dél-pesti kat. ifj. megmozdulások
61 followers -
Dél-pesti katolikus ifjúsági megmozdulások - dél-pesti gitárklub - dél-pesti ifi bál - dél-pesti ifi találkozó...
Dél-pesti katolikus ifjúsági megmozdulások - dél-pesti gitárklub - dél-pesti ifi bál - dél-pesti ifi találkozó...

61 followers
About
Posts

Post has shared content

Post has attachment
#szinódus a #fiatalokért KATTINTS: --> http://szia.katolikus.hu/ <-- ITT! Mert most rád vagyunk kiváncsiak! #katolikus #ifjúsági
Photo
Add a comment...

Post has shared content
#délpesti #fáklyás #keresztút 2017 márciua 29 szerda 18:45 Indulás a #pestszentimrei Nemes és Tölgy utca kereszteződésétől. A végén fogadás is lesz a #katolikus templomnál. (182- 184 buszokkal lehet közlekedni)
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Milyen jó látni a #délpesti #gitárosok és a +gitártábor tagjainak szolgálatát ezen a videón!
Add a comment...

Post has shared content
Február 10-én, pénteken lesz: a #délpesti #katolikus plébániai #ifjúsági #farsang a #soroksárújtelepi plébánián este ½ 8-tól. Volt már ilyen! Egy korábbi emlékalbumra letünk. Ki fedez fel ismerős arcokat?
Add a comment...

Post has attachment
A #test   #teológia   felbecsülhetetlen értékű anyag került a birtokomba, de - ahogy alul a kérésben is szerepel, - csak saját közösségeinkben használjuk, ne továbbítsuk boldog-boldogtalannak.
+Andras Hodasz  atya a #kispesti  templomban minden vasárnap (eddig, aztán majd januárban tervezi a folytatást) az esti 18.00 mise előtt fél órával előadássorozatot tartott a fenti címen #házasság    #szexualítás   témakörben. Nagyon érdemes meghallgatni/nézni, de aki nem tudott elmenni, annak most küldöm a linkeket (11 előadás anyaga) az eddigiekről. +Lajos Tarnóczi 

Kamaszodó és idősb gyermekeinknek szerintem kihagyhatatlan, kötelező tananyag!
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content
Ha még valaki nem tudná, kedd hajnalban tűz volt a +Jézus Szíve nővérek Társasága #pestszentlőrinci rendházában. A mosókonyha teljesen kiégett és az egész házat belepte a füst és korom. Ezzel kapcsolatban olvashatjátok a Nővérek üzenetét:

Köszönet és hála minden imáért és segítségért! Szombati nap is nagy szükség lesz erre! 9-16 óra között lesz megint a közös munka, pakolás, takarítás. Bárki aki csak egy fél órát is tud
segíteni nagy ajándék!
Meleg levest és szendvicset készítünk ebédre.
Melegen öltözzetek, mert a házban nincsen fűtés.
Segítség ha a takarításhoz hoztok kis lavórt, felmosó eszközt, porkefés porszívót, munkakesztyűt, háztartási kesztyűt. Szeretnénk, ha férfiak abban tudnátok segíteni, hogy a kiégett gépeket konténerbe rakjuk.
Hálával és imával:
#nővérek
referencia: http://szlorinc.lelkilap.hu
Photo
Add a comment...

Post has shared content

Október végén ismét indul a #tánciskola a Don Bosco közösségi házban (18. ker. Bajcsy-Zsilinszky út 39b)! Az alkalmak vasárnap esténként 19.15-től 20.15-ig tartanak kb. május végéig. Tánctanárunk: Krizsa Mária („Mary”) a Botafogo táncegyüttes tréner-koreográfusa.

Mindenkit szeretettel várunk kortól függetlenül! (Évek óta vannak ötven felettiek is a csapatban!) Egyénileg és párban is lehet jelentkezni. Költségek: 5500 Ft/10 alkalom. Egy alkalmat ki lehet próbálni kötelezettség nélkül. Kérdéseiddel és/vagy jelentkezési szándékoddal keress bátran telefonon a +36702144590 számon vagy e-mailben a tvadas@t-online.hu címen!

Mindig nagyon jól szórakozunk! Téged is várunk, nem baj, ha két ballábasnak érzed magad :-)!

Üdvözlettel:
Vadas Tamásné (és a #szemeretelepi plébánia közössége)

U.i.: Szabadon terjeszthető!
http://www.szemere.plebania.hu/don-bosco-kozossegi-haz/don-bosco-programok/
Nyílt programjaink
Nyílt programjaink
szemere.plebania.hu
Add a comment...

Post has shared content
gratulálunk!
Friss értesülésünk szerint október 23-án, vasárnap Varjú Imre atya a #magyar érdemrend tisztikeresztjével lesz kitüntetve. Az ünnepségre #pestszentlőrinci templomunkban kerül sor most vasárnap a 1/2 11-es szentmise keretében. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

Szentmise után koccintásra is szeretnénk készülni (jó idő esetén a templomkertben, eső esetén a közösségi házban). Aki teheti, járuljon hozzá sós- ill. édes süteménnyel az ünnepséghez, amely részleteit +Edit Hencz felé kérném, hogy egyeztessétek.

Köszönettel,
József atya +József Tampu-Ababei

U.i. A hír továbbadható!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded