Profile cover photo
Profile photo
Krisz Hanna
50 followers -
Practice make perfecf..!! kalau malas mmg di belakang la
Practice make perfecf..!! kalau malas mmg di belakang la

50 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
HOMESTAY BAJET KEDAH ~ PERLIS
Assalamualaikum .... If ade yang nak datang bercuti or kenduri kendara di Kedah, Langkawi dan Perlis yang nak cari homestay murah dan selesa boleh la hubungi Hanna yer. :) InsyaAllah selesa dan berbaloi.. Homestay Bajet Kodiang ~ Changlun ~ Arau (Kedah & Pe...

Post has attachment
Ketam Lagi
Assalamualaikum ... Mood merajin sikit rini... sikit je, tak banyak pun hakahkahkahka hari ni sebab smua benda settle awal, packing pun siapkan semua. order sabun pun dan ready suma, tinggal nak pos je besok. Lega sangat stok perfume mencukupi. Alhamdululil...

Post has attachment
Kempunan Goreng Pisang Cheese
Assalamualaikum..... Saya teringin nak makan goreng pisang cheese :'( entry macam xcukup makan jer hakhakhakhak Sejak beberapa hari ni dok teringin nak  makan goreng pisang chese. bukan tak pernah makan. tapi belum jumpa yang sedap kat area kedah ni. Ke say...

Post has attachment

Post has attachment
Packing2 Relax2
Alhamdulillah.... hujan hari ni. sejuk rasa. bahagia lah pokok2 hari ni kan kena mandi hujan. hakhakhak Tak ada aktiviti apa pun hari ni. siapkan asignment sikit2. Rasa letih mata ni mengadap lappy dan buku, berhenti kejap. ingat nak rest,tapi teringat lak ...

Post has attachment

Post has attachment
HOMESTAY KODIANG - BAJET
Assalamualaikum... HOMESTAY KODIANG - BAJET  Kami menyediakan perkhidmatan rumah penginapan "bajet" (Homestay Bajet) untuk kemudahan penginapan sekeluarga. Perkhidmatan kami amat sesuai untuk kemudahan keluarga yang mementingkan
"bajet & keselesaan" semasa ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded