Profile cover photo
Profile photo
Anders Heibø
112 followers -
Sound engineer working mostly with live sound
Sound engineer working mostly with live sound

112 followers
About
Posts

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
I decided to do something about the sound in my +Tesla Motors Model S. With the upgraded sound system it sounds really great but not amazing. With a electric powertrain every precondition for a great sound is there so I took some of my equipment and run some tests. I am extremely happy with the end product, and that without having to modify anything in the car itself. The process is documented here: https://www.dropbox.com/s/s8fn5n8ppooysd8/Tesla%20Premium%20Sound%20System%20review.pdf?dl=0
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Skulle nesten tru det var ladekø, men det var bare en på besøk. #Tesla  begynner å bli vanlig bil i Norge, i motsetning av Tsjekkia der det totale antallet registrert Tesla Model S tilsvarer det som står parkert i hagen her. Naboen hadde besøk derifra så det ble tatt bilder foran og inni alle bilene...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
People taking a ride with me is always amazed by the lack of engine noise and vibration. And I must say it is a really relaxing environment to drive around in. But what people seems to miss is that when you are used to an all electric car, getting into a gasoline/diesel powered car is close to hell. I do really get anger issues listening to that noise and waiting for the automatic gearbox to shift. I do hate it and thats probably the best reason why I'll never buy a gasoline powered car again, even tho It is a bunch of other reasons as well... If you are looking into buying a +Tesla Motors Model S you'll get a discount with the link. With Supercharger stations popping up everywhere the base model S 70 i a bargain!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Etter over ett års drøfting og vurdering av alternativer når vi skulle bytte ut Priusen til Camilla, var det hele tiden kun ett fullgodt, men dyrt alternativ. Jeg fikk min elbil utlevert sept. 2013 og er så fornøyd at det er helt uaktuelt å bruke penger på en bensinbil igjen.
Miljø var det viktigste når jeg kjøpe elbil for snart 2 år siden, men ser vi bort fra Co2 utslipp, var det en del andre kriterier:
-Den må ha nok rekkevidde når vi våkner om morgenen til at vi kan; kjøre helt til det er på tide å spise, og kjøre videre når vi er mett, med nok rekkevidde for å... gjenta inntil destinasjon.
-Aldri måtte stoppe for å fylle illeluktende drivstoff. Neste gang du fyller kan du stå der i bensinrusen og se at pengene flyr avgårde og vurdere om du kommer til en lignende konklusjon.
-Oljen er kanskje en av vår tids materialer som er best egnet til å bygge ting med. Er galskap å brenne den opp bare for å komme fra A til B, så bilen må gå på noe annet.
-Vi må kunne kjøre gjennom nabolaget uten å sjenere med masse motorstøy og eksos som stinker.
-Sette seg inn i bilen uten å tru at man har reist tilbake til 90 tallet.
-Ha plass til alt og alle i bilen.
-Kan ikke ha en svær motor som gjør at bilen vibrerer hele tiden og bråker så mye at den ødelegger for musikk lyttingen. Det er også ganske upraktisk å få motoren i fanget skulle vi krasje.
Men, det er ikke til å komme unna at det er fremtiden til de små som er det aller viktigste punktet. Både med tanke på sikkerhet og miljø.

Når alt kommer til alt er det derfor ingen andre som kan tilby bilen vi ønsker oss, enn +Tesla Motors. Og det er litt rart at ingen av de veletablerte bilprodusentene har kommet opp med en bil som tilfredsstiller noen enkle krav, spør du meg.
Photo
Add a comment...

My top 3 weird things i did not expect when changing to an electric car:
-My garage smells nice and often newly cleaned
-No more cats on the hood!
-Acceleration is quicker now than when it was new thanks to firmware update
#teslamotors  
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Har polert bilen til Camilla for å selge den på finn. Nå skinner den men det er også veldig mye gjenskinn fra omgivelser. Bør jeg finne en annen plass å ta bilder? Hva anbefales? En stor åpen parkeringsplass på en overskyet dag?
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded