Profile cover photo
Profile photo
The Vintage Store Heemstede
1 follower -
Urban recycle store voor iedere portemonnee
Urban recycle store voor iedere portemonnee

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Dit jaar bestaat The Vintage Store vijf jaar. Daarom is het tussen 23 t/m 29 oktober 2017 feest in de winkel! De hele week zijn er verschillende super acties voor iedereen. Welke dat zijn, lees je hier.

Post has attachment
Komt dat zien, komt dat zien! Postpakketten veiling is weer bij The Vintage Store te Heemstede. Dat wordt weer bieden op open en gesloten vanaf 5 euro! Hier lees je hoe het werkt.

Post has attachment
Na een prachtig weekend, waarin we nog even konden genieten van het warme weer, is het echt tijd om eens de herfstgarderobe naar voren te halen. Help! Kun je niets meer aan? Geen nood. Bij The Vintage Store hangt de herfstcollectie 2017-2018 in de winkel.

Post has attachment
Kijk eens naar buiten. Regen, kou en wind. Het is weer najaar aan het worden. Tijd om je garderobe aan te vullen met warme kleding. Ook The Vintage Store gaat winterkleding in de rekken hangen. Daar heeft ze dan wel plek nodig. Daarom krijg jij nu 50%…

Post has attachment
Snuffelaars opgelet! The Vintage Store heeft een té gekke winactie voor jullie. Dit is iets voor de echte snuffelaars. Vind jij het voorwerp in de winkel? Dan krijg jij 15% korting op jouw aankoop! Je leest hier hoe deze winactie werkt.

Post has attachment
Met pijn in ons hart heeft The Vintage Store besloten om Pop-up Store Hoofddorp te sluiten. Hier lees je wat dit voor jou betekent.

Post has attachment
Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Nieuwe gezichten, nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. Daar hoort ook stage bij. Misschien ben jij al op zoek naar een leuke stageplek. The Vintage Store is ook op zoek naar jou! Wil jij stage lopen bij The…

Post has attachment
Het mooie weer komt er aan! Daarom heeft The Vintage Store een leuke actie! 50% korting op alle tuinsets! Dat wordt een huisterrasje pakken!

Post has attachment
The Vintage Store is niet zomaar een kringloopwinkel. Wij zeggen liever urban recycle store. Hier vind je geen stoffige meuk, maar prachtige pareltjes die voor jou zijn voorbestemd. Elke week is er dan ook een nieuwe aanvulling tweedehands spullen te…

Post has attachment
Yes! Er hangt een nieuwe vintage collectie uit Londen bij The Vintage Store! Een van de medewerkers is weer naar Londen geweest en heeft de mooiste items voor jou meegenomen! Hier zie je alvast een sneakpeak van de kleding. 
Wait while more posts are being loaded