Profile cover photo
Profile photo
Haslinda VitaLynd
56 followers -
Dream Catcher with Vitalynd Empire
Dream Catcher with Vitalynd Empire

56 followers
About
Haslinda's posts

Post has attachment

Post has attachment
Haslinda VitaLynd commented on a post on Blogger.
Wahhhh..complete.. memang berbaloi "cerewet"

Post has attachment
Salah pilih cat
Waaaaa....   Stress ke? Skit la.. Kan makcik cakap nak make over bilik kan ritu. Nak ngecat.   Sabtu tu gi beli cat bagai la. Tapi impian nak berpastel tak menjadi, Warna biru tu makin lama makin menggelap. Waaaa... Nanes.. Tengah cari idea camner nak tone ...

Post has attachment
Mengidam.. Idaman.. Master Bedroom
  Mari kita mengidam. Nak makover bilik tidur. Terjatuh cinta dengan bilik Jen ni.   Terutama bab cat dinding. Aduyai.. 2-3 hari ni dok "study" warna-warna pastel untuk bilik. Bilik sendiri and bilik anak-anak.     Dan membuatkan ianya sukar sebab taknak me...

Post has attachment
House Hold Binder 2015 From Susun Atur Sioca
  Tak tau apa kegunaan Household Binder ni? Sebenarnya boleh je buat sendiri mengikut keperluan individu. Boleh refer sini kalau nak tahu lebih pasal Household Binder ni.   Step by step dan Link Blog lain. http://iheartorganizing.blogspot.com/2011/03/march-...

Post has attachment
Baca Blog Yang Menenangkan Jiwa
Wahhhh Status. Tapi serius.. Memang 2-3 menjak ni macam cacar merba skit. Ntah la. RIndu sangat ber HO dulu. Tapikan... nak redakan keserabutan itu boleh baca blog-blog HO. Serius.. Baca Beautifulnara memang sesak la.. Cer baca SusunAturSioca By Fizah denga...

Post has attachment
Salam Jumaat
Tempek gambar budak yang akan digentel esok..     Yeayyyyyyy.. Happy weekend..

Post has attachment
Kids Bedroom Plan
Wahhhhh.. bukan main lagi bersawang.. Ada je benda dibuat tapi hangin mengupdate tu xder. Ada gak yang amik gamber before bukan main tapi afternya takder. Ok.. we talk about latest coming project. Terdekat lah ni and consider as separuh wajib. Since tau 3rd...

Post has attachment
Sindrom Ibu Hamil or Wanita 3 Series
Today is my besday and i can't wait to finish this day. heeeee... tak tau la.. sebab mood mmg swing ke.. tak suka org wish happy besday.. haaaa.. cptlah berakhir wahai hari.. so please don't wish me anything today..

Post has attachment
Kisah Klasik Untuk Masa Depan
Lagu Sheila on 7... Nama belog yang aku selalu follow jugak..   Tak tau la pembawakan budak ke.. houuuusss... statement menyalahkan lagi.. jiwa kacau..     Masa depan.. Agak kurang kekuatan untuk fikir masa depan. Hidup setiap hari hanya untuk menyelesaikan...
Wait while more posts are being loaded