Profile cover photo
Profile photo
Jessica Jäger, Sångerska, Artist för miljön och Better Globe-ambassadör
99 followers -
Sång, Stockholmssolist, Artist för miljön, Ambassadör för kvinnors företagande
Sång, Stockholmssolist, Artist för miljön, Ambassadör för kvinnors företagande

99 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Hurra! Min första singel, "Älskade barn", med text av Jessica Olsson och musik av Andreas Kvick, är ute på Amazon, Google Play, Deezer och Tidal! I dagarna kommer den även ut på Spotify, iTunes, Apple Music och Rhapsody. Håll till godo om du föredrar dessa kanaler!

https://play.google.com/store/music/album/Jessica_Jäger_Älskade_barn?id=Bobdhybecjqxnjgai7lzlxrvdrm
Add a comment...

"Det var så fint! Som vanligt.", "Åh, vad vackert! Det är därför vi alltid anlitar dig. Och de där höga tonerna...!" Så löd ett par kommentarer efter dagens sånginsats i S:t Eriks kyrka i Sollentuna. Jag har sjungit för den här familjen i glädje och i sorg. Idag var det glädje, fest - vigsel! Grattis Magnus och Diana.
Add a comment...

Post has attachment
Jessica Jäger Produktion är nu godkänd som leverantör av miljö-/ekovänliga bröllopstjänster (sång) av EcoBride. (http://www.ecobride.se/).
Photo
Add a comment...

För tre år sedan sjöng jag på en vigsel mellan en sprudlande glad brud och hennes fine man. Förra veckan satt mannen sent, sent på kvällen och lyssnade på musik när det plötsligt slog honom att jag kanske kunde och ville sjunga på brudens begravning. Cancern har tagit hennes liv trots att hon kämpade och ville leva. Han mailade mig där och då och jag råkade se det i samma stund. Idag sjöng jag på hennes begravning. Älskade, fina Malin. Jag sjöng Hanna Hedlunds "Mamman", Kents "Utan dina andetag" och Shirley Clamps "Jag fick låna en ängel".
Add a comment...

Inledde dagen med informationsmöte om BNI Jaktvillan - det team jag kommer att ingå i framöver. Vi har en härlig grund att bygga på för att bli fullskaligt och registrerat team under hösten.
Add a comment...

Post has attachment
Magdalena Bibik och jag är övertygade om att våra respektive nätverk kan skapa coola synergier tillsammans och skapar därför nätverket Con:takt dit vi månatligen bjuder in människor i vår omgivning som vi själva vill lära känna bättre och presentera för varandra.
Add a comment...

Post has attachment
Begravningar berör och kan ge ett skimmer av vemod men när solen sedan strålar mot en när man går ut genom kyrkporten blir livet med ens faktiskt lite lättare, tycker jag. Idag bidrog jag med trösterik sång när anhöriga tog farväl av en gammal och älskad man. "Himlen är oskyldigt blå" och "Håll mitt hjärta".
Photo
Add a comment...

På morgonen har jag besökt BNI i Vallentuna, promenadavstånd hemifrån och ett varmt och omslutande team. Känner mig nöjd med min kortpresentation om Better Globe och har berikats med kunskap och komplimanger.
Add a comment...

Sjunger lite sådär nästan varannan dag just nu.

5 juni - skolavslutning
7 juni - dop
10 juni - begravning
12 juni - begravning
14 juni - vigsel + champagnemingel
17 juni - begravning

Ljuvlig start på heltidsschemat!
#stockholmssolist  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded