Profile cover photo
Profile photo
Uni Yuni
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
banjir
assalamualaikum bloggers! banjir. haah sekarang musim banjir..banyak perkara yang perlu dititik beratkan semasa musim banjir ni.. air dah naik tinggi terutama kawasan pantai timur. alhamdulillah rumah yuni kat kuala terengganu tak naik air.syukur. bagi mema...
banjir
banjir
missyouandi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
sayangi jantungmu
hii bloggers!! dalam kita meniti kehidupan seharian ni, penting untuk kita jaga organ kita yang satu ni, iaitu JANTUNG . sebab sekarang ni, yuni perhatikan masalah jantung dah semakin meningkat, terutamanya dikalangan warga tua. tapi banyak jugak masalah ja...
sayangi jantungmu
sayangi jantungmu
missyouandi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
piramid makanan malaysia
Assalamualaikum harini korang makan apa? ada ikut piramid makanan tak? rasanya korang mesti dah expert tentang piramid makanan ni kan? sekolah rendah dulu cikgu PJK dah ajar,yedok? haa..xpe.kali ni kita refresh balik apa yang cikgu PJK ajar dulu.. kat bawah...
piramid makanan malaysia
piramid makanan malaysia
missyouandi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
jaga makan jaga gigi
holla bloggers out there! tengok gigi sikit.hehhe..kita sembang sembang pasal kesihatan pergigian pulak nak? yuni ni bukanlah dentist, tapi yuni nak korang ambil berat serba sedikit pasal kesihatan gigi ni.okay? penting sebenarnya untuk para manusia di luar...
jaga makan jaga gigi
jaga makan jaga gigi
missyouandi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
nak turun berat badan?
assalamualaikum haihh..berdebu dah blog ni. terasa lama tak update. haa kali ni yuni nak share ngan korang cemane nak turunkan berat badan dengan cara yang selamat.repeat. SELAMAT.  okay.. mula mula skali, korang kena tahu STATUS BERAT BADAN ANDA. cemane?? ...
Add a comment...

Post has attachment
neutropenic diet??
hii..how are you doing?for this entry, i have some information about neutropenic diet and i would to share with ppl out there. have you heard bout neutropenic diet ??let's spend our time reading this :) Neutropenia
is a condition at which it is characterize...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded