Profile cover photo
Profile photo
Nadia Nurul
34 followers -
Pemilik nama Nurul Nadia Aziz..emel : nadianurul2604@gmail.com..sudah berkahwin & ada 1 anak lelaki
Pemilik nama Nurul Nadia Aziz..emel : nadianurul2604@gmail.com..sudah berkahwin & ada 1 anak lelaki

34 followers
About
Nadia's posts

Post has attachment
IKLAN RAYA 2017
setiap tahun ada sahaja iklan raya di kaca televisyen dan saluran youtube.tapi tahun ni perasan tak anda semua tak banyak sangat iklan raya yang muncul di kaca televisyen.tapi yang pastinya syarikat - syarikat besar  sentiasa sajikan iklan raya yang berlain...

Post has attachment
MAI MAI LA MOOD NAK RAYA TAPI SADISNYA KENA KERJA TAHUN NI..HUHU
hari ni dah 18 hari kita berpuasa di bulan Ramadhan..sat ja masa berlalu..kawan-kawan dah buat persiapan raya dah ka?mesti banyak  dah buat persiapan kan..nadia tak buat apa2 pun lagi ..sekadar beli kuih raya ja.almaklumlah tahun ni kena kerja..beraya di ho...

Post has attachment
PERTAMA KALI KEJA MALAM DI BULAN PUASA TAHUN 2017
k eja sebagai juru x-ray memerlukan kami bekerja onkoll dan shif malam.pada hari ni bersamaan 1 June dan 6 Ramadhan saya perlu bertugas shif malam.buat pertama kalinya bekerja pada bulan puasa ni. pesakit yang datang x-ray rata-ratanya sakit di bahagian per...

Post has attachment
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN ALMUBARAK
pejam celik pejam celik dah tiba bulan Ramadhan.bulan yang penuh barokah..bulan untuk kita mengumpul pahala beribadat kepada Allah. Indahnya dunia hanya sementara, Indahnya saat gembira hanya seketika, Indahnya mimpi kadang-kadang tak pasti Indahnya Ramadha...

Post has attachment
NOW I AM SWEET 30 YEARS OLD ALREADY
sekarang dah masuk umur 30 tahun dah..satnya masa berlalu.bulan lepas tanggal 26 April hari jadiku..bila dah masuk 3 series ni rasa tua la pula..huhuhu....rasa baru jadi mak budak masa umur 28 tahun...alhamdulillah syukur...sekarang dah masuk angka 30 tahun...

Post has attachment
KENALI STAFF HOSPITAL KERAJAAN..KAMI SEDIA MEMBANTU
adakah anda kenal dengan kakitangan atau staff hospital kerajaan di negara Malaysia ni? ada yang perlu memakai uniform dan ada yang tidak perlu memakai uniform..bergantung kepada jawatan yang disandang mereka..saya juga merupakan salah seorang kakitangan aw...

Post has attachment
ANAKKU PENCINTA KUCING
pencinta kucing atau cat lover.. kucing merupakan haiwan kesayangan Rasulullah s.a.w.kucing selalunya haiwan yang jinak kecuali kucing yang dok dalam hutan belantara. Arsyad bermain denagan kucing di rumah mak andakku... sejak kecil lagi anakku Muhammad Ars...

Post has attachment
RESEPI PUDING OREO
Bahan-bahan  1 peket serbuk agar agar (10g) 1 liter air 150 g gula 1 tin susu cair 1/2 cawan serbuk koko 1 bungkus biskut oreo Cara membuat : 1) masakkan serbuk agar agar bersama air dan gula sehingga larut. 2) masukkan susu cair dan kacau sebati. (puding) ...

Post has attachment
BOLEH KE PESAKIT MENGANDUNG JALANI X-RAY?
memang sudah sedia maklum pesakit yang mengandung tidak perlu jalani pemeriksaan x-ray kerana boleh memberi risiko kepada bayi dalam kandungannya. tetapi ada juga kes tertentu yang memerlukan pesakit mengandung menjalani pemeriksaan x-ray kerana pesakit ter...

Post has attachment
KERETA BESAR DAN CANTIK TAPI SAYANGNYA SIGNAL PUN TAKDAK
nadia selalu perhati kereta-kereta besar selalu sangat membelok ke kanan atau kiri tak bagi signal.adoii ingat semua pengguna jalan raya ada sixth sense ka nak tau kereta tu nak membelok ke tak..aduyai..mana kesedaran korang ni?sangatlah bahaya kerana kadan...
Wait while more posts are being loaded