Profile cover photo
Profile photo
Firzz Radzi
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Berbaloi Betul Pakej Bersalin Di Rampai Puteri Medical Centre
Sapa yang tak nak ada anak kan?? Tambah lagi kalau yang dah berkahwin, mesti teringin nak ada anak sendiri. Macam korang tahu, aku ni baru ja melangsungkan perkahwinan, dan insya-Allah kalau ada rezeki, akan punya zuriat sendiri jugak nanti.   Tapi bila dok...
Add a comment...

Post has attachment
Honeymoon Ke SEEngapore Dengan Traveloka Promotion
Fuhh…agak lama jugak aku tak update blog. Maklum lah, sibuk dengan kerja dekat pejabat, lepas tu sibuk dengan majlis kenduri aku lagi. Memang kadang-kadang rasa tak sempat. Ini pun nasib baik dah selesai majlis kedua-dua belah pihak. Jadi dah boleh rest sik...
Add a comment...

Post has attachment
Foolproof Tips When Decorating With All White
All-white
interiors are something that will never go out of style. Whether it’s an
intended light and airy living room in your newly found house for rent in Cyberjaya or a romantic and colorless bedroom filled with layered textures, there’s
something soothi...
Add a comment...

Post has attachment
Dashing Sport Khas Untuk Lelaki Aktif
Sejak dua tiga minggu ni, aku banyak bergerak dan ada kerja luar. Tambah lagi, agak sibuk untuk persiapan menjelang hari bahagia aku. Hehehehe.. sebagai pengguna setia Dashing, memang aku sentiasa mencari deodorant terutamanya dari Dashing sebab selesa dan ...
Add a comment...

Post has attachment
Berbuka Puasa Di Best Western i-City Shah Alam
Dalam sebulan lagi rasanya dah nak berjumpa bulan puasa pada tahun ni. Insya Allah kalau umur panjang. Tapi bila dah masuk seminggu berpuasa, mula la nak cari tempat untuk berbuka puasa dekat luar kan? Sesekali tu tak apa la. Kalau nak cari tempat yang mena...
Add a comment...

Post has attachment
Larikan Diri Dari Dunia Luar
Pernah tak korang fikir untuk lari sekejap dari tempat yang sibuk termasuklah dari media-media sosial ni? Aku kadang-kadang terfikir jugak untuk lari sekejap dari dunia luar ni.  Setiap hari menghadap benda yang sama,  bosan tambah stress ooo..  Kebetulan b...
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa Aku Tak Boleh?
Kadang bila aku tengok orang lain boleh buat sesuatu dengan penuh semangat untuk dapatkan apa yang dorang nak,  sejujurnya aku rasa cemburu.  Bukannya cemburu yang tak baik,  tapi cemburu dengan semangat dorang.  Macam aku ni,  semangat tu ada,  tapi tak la...
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Yang Kita Inginkan
Bila sesuatu benda tu berlaku,  pasti ada sebabnya yang tersendiri.  Kita mesti tertanya-tanya kenapa semua tu terjadi.  Kadang-kadang kita sampai terlupa semua tu dah ditentukan oleh yang diatas sana.  Tapi aku teringat satu firman Allah dalam surah Ar-Ra'...
Add a comment...

Post has attachment
Sepetang Bersama Fazura di OneMusic Live Session : Fazura
Ahad lepas,  sambil-sambil nak relax-relax lepas penat kerja seminggu,  kebetulan aku ada dapat satu jemputan untuk ke showcase Fazura di Clarke Ballroom Le Meridien,  Kuala Lumpur.   Sebelum ke event tu,  aku sempat la buat Grab kejap.  Lepas tu terus ke L...
Add a comment...

Post has attachment
Berbuka Puasa Di Double Tree By Hilton
Pejam celik, pejam celik, bulan lima ni dah nak puasa dah. Rasa macam kejap sangat masa berjalan. Macam baru sangat je sambut raya. Tengok-tengok dah nak puasa dah.   Baru-baru ni, aku dan rakan-rakan blogger dari KBBA9 dijemput untuk merasai makanan yang a...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded