Profile cover photo
Profile photo
Søren Sehested
62 followers
62 followers
About
Søren's posts

Post has attachment
Har du også lidt svært ved at gennemskue, hvad din tandlægeregning ender med at blive på? Så er der godt nyt til dig! Vi har nemlig gjort det hele lidt lettere, ved at indføre en prisberegner på hjemmesiden for vores klinik på Østerbro. Med andre ord er det slut med at spekulere på, hvad der skal betales på klinikken, hvad man får af rabatter, og hvad Sygesikring Danmark eventuelt måtte give i tilskud efterfølgende.

http://tpobro.dk/priser

Post has attachment
Google Shopping er ikke altid lige retvisende. Det er i hvert fald ikke den type af værktøj som vi bruger på http://tpobro.dk :) 
Photo

Post has attachment
Tilbud på vores klinik på Østerbro lige nu: Spar 63% på tandblegning.

Post has attachment
Så er vores nye hjemmeside for Tandlægerne på Østerbro op at stå. Hvad synes I om den?

Post has attachment
Tirsdag var jeg i Go' Aften Danmark for at snakke om tandlægeskræk. Det bliver spændende at se, om vi kan måle en effekt af det.

De nysgerrige kan læse mere om hvad vi gør hos +Tandlægerne på Frederiksberg på http://tpfrb.dk/tandlægeskræk

Post has shared content
Sig ikke at tandlæger altid er grå i betrækket ;)
Hvem siger vores mandlige tandlæger ikke er modebevidste - Dette syn mødte vi op til i morges :-) 
Photo

Post has attachment
Selvom at det er svært at se på billedet, sner det lige nu her på Frederiksberg. Ret hyggehyggeligt, når vi stadig har vores juletræer stående i gården :)
Photo

Post has shared content
En lille julegave til alle os på Google+
SPYW (Search Plus Your World) lanceret i Danmark
Opdagede lige her til aften at der nu er åbnet for SPYW på google.dk.

Jeg har testet lidt forskellige søgninger og jeg finder rigtig mange Google+ posts i mine søgeresultater, så snart jeg har slået private søgninger til.

Eksempelvis som set på billedet, hvor jeg har søgt efter noget så bredt som  "Video", her ligger +Ib Potter og +Anders Saugstrup på hhv. 2. og 3. pladsen på side ét.

Bliver rigtig spændende at se hvad det kommer til at betyde for brugen af Google+ i Danmark – For mig at se er det et stort skridt i den rigtige retning.

#SPYW #SearchPlusYourWorld #Google+
Photo

Post has shared content
Spændende læsning fra +Dennis Kjærgaard s side, omkring livet som iværksætter i Thailand. 
Derfor forlod jeg øen Koh Chang
Efter et halvårs stilhed på min blog, har jeg skrevet et nyt personligt indlæg om mit skifte fra afslappet øliv på Koh Chang til storby og nyt animationsfirma i Chiang Mai.

Post has shared content
Alt for mange lider af tandlægeskræk, ofte på grund af oplevelser som ligger langt tilbage i tiden. Kom ud af busken, og få gjort noget ved problemet – du vil ikke fortryde det!
Er du én af de mange danskere som frygter at gå til tandlæge, eller frygter du selv den blotte tanke om alene at bestille en tid hos tandlægen?

Vi vil rigtig gerne vise dig, at vi kan få din tandlægeskræk til helt at forsvinde på blot et enkelt- eller på kun ganske få besøg hos Tandlægerne på Frederiksberg.

Vi lover at vi nok skal passe rigtig godt på dig!
Photo
Wait while more posts are being loaded