Profile cover photo
Profile photo
Anies Suzana
102 followers -
Live Urlife VIBRANTLY!
Live Urlife VIBRANTLY!

102 followers
About
Posts

Post has attachment
Apa itu kitaran Mengawal?
Assalamualaikum. Salam Ceria Sahabat Semua.... Dalam post lepas kita dah ada jadual bagi setiap elemen diri. Ada AIR, API, KAYU, TANAH, BESI. Kalau orang Air. Bila pakai warna-warna Air. pesonanya 'biasa-biasa' aja. Mahu lebih pesona diri. Pilih warna-warna...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Pilihan Warna - Kawal Diri Kawal Dunia
Assalamualaikum wbt. Sahabat semua. Topiknya kali ini adalah- Pilihan Warna Mengawal Semoga panduan ini membantu kita untuk sentiasa dalam mode terkawal dan mampu mengawal situasi yang berlaku dalam kehidupan sehari-hari. Awas ya... jangan percaya apa yang ...
Add a comment...

Post has attachment
Jelajah Mencari Sahabat
Trip Kuantan 13-15 Oktober 2014 Dalam kehidupan perlu banyak modal. Modal Duit. ini yang paling glame jadi alasan. Hari ni nak share tentang Modal Sosial. Modal yang takde timbang tara nilainya. Bermodalkan modal ini moga jadi asbab kita ke syurga sama-sama...
Add a comment...

Post has attachment
Satu Kelahiran Seorang Puteri
Antara Perlis & Pulau Pinang Terima Kasih. Terima kasih anak. Terima kasih emak. Terima kasih abang. Terima kasih abah Terima kasih emak-emak Terima kasih ayah-ayah Terima kasih.... 12 Tahun lalu. hari ini pada masa ini. kita berkejaran
ke Hospital Seberan...
Add a comment...

Post has attachment
Antara 2 Waktu- Hati Bertamu Jejak Tuan
Maghrib to Isya' The Story Lain dari biasa rasanya hati. Ambil wudhuk, capai Alquran. Melangkah
pantas ke Surau. Dengar Imam dah baca Fatihah. 'Mesti rakaat Pertama'
desis hati. Lagi laju kaki melangkah. Lepas solat. Pegang semula
Al-quran. sesungguhnya ...
Add a comment...

Post has attachment
Diari Bulan September
Diari September  Dari seorang Anak Perempuan Menjadi Ummiyan 12 tahun yang lalu. saat ini tengah sarat mengandungkan kakak. Mak. kaklong mintak ampun maaf. Abah pun sama. juta-juta maaf. Bila sampai masa, masing2 akan merasakannya. Saat kecil, membesar jadi...
Add a comment...

Senyum. tak nak muka ketat. poket cepat sendat ;)
Add a comment...

Post has attachment
Tenang & Menang
Assalamualaikum wbt. Ini celoteh coretan untuk renungan para isteri. Anies rasa nak kekalkan bahasanya...jom baca sama-sama :) Seorang istri mengaku, "Di awal pertengkaran aku
berusaha tetap tenang. Tapi karena konflik meruncing, aku tak bisa lagi menahan
e...
Tenang & Menang
Tenang & Menang
aniessuzana.blogspot.com
Add a comment...

Orange or Yellow?
Creative or Confiden?
Add a comment...

Post has attachment
Apa yang kau cari?
Diari Hati Sendiri. 20 Mac 2014 Soklan dari hati ini sentuh hati sendiri. Pagi tadi, spt selalu Alunan Qhasidah Burdah jadi teman sepanjang laluan ke pejabat. Sebak. Apa lagi Allah nak bagi? Apa lagi yang Anies minta? Setiap satu, bila nak...dan niat itu je...
Apa yang kau cari?
Apa yang kau cari?
aniessuzana.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded