Profile cover photo
Profile photo
Noor Aliza
6 followers
6 followers
About
Noor's posts

Post has attachment
BIRTHDAY CELEBRATION - PAPA & DANIA
papa's 49th Birthday gift from mama, kakak & adik Dania's cheese kek from mak usu potong kek rumah pak usu

Post has attachment
AUNI - NAB DAN NAD
Siapalah pulak NAB dan NAD NUR AUNI BATRISYIA (NAB) NUR AUNI DANIA (NAD) My two lovely girs.... hai anaak anaaakkk... cepat sangat membesar... korang buat mama rasa cepat sangat menuju ke next series....  Kakak NAB tgh berdebar nak hadapi PT3 nest week. Tin...

Post has attachment
SETELAH SEKIAN LAMA MENYEPI...
Assalamualaikum.... pembuka bicara setelah sekian lama ija menyepi kesibukan utk kelangsungan hidup menghalang utk ija mengadap pc lama lama Alhamdulillah diber kesempatan hari ini berkongsi rasa... menhilang rindu untuk menconteng kisah suka duka terlalu b...

Post has attachment
HINO RETRO NITE
2014  Company Annual Dinner Tema: Retro Nite Ada boogie dance Music All nite long Happening giler bila Japanese pun enjoy 17 Tahun ija kat company ni .. this is the best annual dinner ever tgk lah sapa committee  nya sapa punya idea tema retro dan sapa puny...

Post has attachment
ADIK & KAKAK - RANDOM


Post has attachment
HAPPY 15TH BIRTHDAY
How time fly so fast Dah 15 tahun Dah besar harapan mama tinggi untuk lihat kakak membesar dengan kejayaan.. dalam apa jua Membesar menjadi anak solehah Pandai jaga diri, pandai jaga maruah rezeki ada di mana mana rezeki kejayaan, rezeki jodoh... Insyallah....

Post has attachment
DALAM KENANGAN - SHARIFAH MUHAMMAD
Kau melihat duni pada tanggal  25hb April 1973 Pergi mu menemui Penciptanya pada 25 Februari 2015 Kau dan aku dipertemukan dalam sebuah ikatan persahabatan dalam kita sedang meniti alam keremajaan bersama kita menempuh kedewasaan di Universiti dan kita teru...

Post has attachment
ASSALAMUALAIKUM... HALOOO... YUHUUUUUU
fuhh fuuuhhh dahsat sungguh asal buka blog... hembus sana sini bukan hembus tolak bala tapi hembus buang habuk nampak naw naw jarang jarang buka blog apa lagi kadang kadang yup.. ija windu giler tapi nak buek camno.. masa tak der... hurmm alasaann... borinn...

Post has attachment
CENDAWAN PUSU
Cendawan pusu? owh.. ini sangat rare cendawan yg teramat susah nak jumpa. last ija makan masa waktu kanak kanak sekarang dah tua bangka baru jumpa balik Rezeki.... jumpa kat Rembau ... jual tepi jalan jer waktu kecil dulu cendawan ni sangat senang nak jumpa...

Post has attachment
HER FIRST DENTIST APPOINTMENT
Ini kisah gigi bawah Dania yg goyang tunggu masa nak cabut tapi dia tak benarkan sapa sapa yg boleh menghampiri gigi dia yg goyang tu kenapa? sbb dia pernah terpedaya dgn MakMahnya.. (bbsitter) konon mak nak tgk jer... sekali terus Maknya ambush gigi yg dah...
Wait while more posts are being loaded