Profile cover photo
Profile photo
Nektaria Markakis
83 followers -
Ρομαντικη συγγραφέας που ζει μεσα απο τα βιβλια της και ερωτεύεται τρελά τα αγορια των βιβλιων της. #χωρίςχαρτη #Μανου
Ρομαντικη συγγραφέας που ζει μεσα απο τα βιβλια της και ερωτεύεται τρελά τα αγορια των βιβλιων της. #χωρίςχαρτη #Μανου

83 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρη στις 6 το απόγευμα, ραντεβού στον Πολυχωρο Αίτιον (Τζιραίων 8-10 στο μετρο της Ακρόπολης) για την παρουσίαση του βιβλιου μου με τίτλο " Για να μην ξεχνάς " που κυκλοφορεί από τις +Ekdoseis Aenaon
#βιβλίο #λογοτεχνία #κοινωνικό #ρομαντικό #ελληνική_λογοτεχνια #ρομαντικη_λογοτεχνια #έρωτας #ΕκδοσειςΑεναον #συγγραφέας #εκδοση
Photo
Add a comment...

Post has attachment
«Πιστεύεις πως δύο άνθρωποι είναι γραφτό να συναντηθούν και να είναι μαζί;»
«Πιστεύω πως η κάθε μέρα έχει πολλά μονοπάτια, που το κάθε μονοπάτι οδηγεί και σε ένα αποτέλεσμα. Από μας εξαρτώνται τα πάντα, από τις αποφάσεις μας και το κάθε μονοπάτι που αποφασίζουμε να περπατήσουμε» του είπα αφηρημένα. «Μπορεί δύο άνθρωποι όντως να είναι γραφτό να συναντηθούν... το αν θα είναι μαζί ή όχι όμως, είναι καθαρά δική τους επιλογή».
«Κι αυτός επέλεξε να μάθει αν αυτή ήταν το γραφτό του...» ψιθύρισε.
«Ναι... για να μην μείνει με την απορία... τον αγαπώ τον Τζον Κιούζακ» αναστέναξα.
«Μπορώ να στον γνωρίσω αν θες» με πείραξε εκείνος.
Add a comment...

Post has attachment
Ευχαριστώ πολύ την Έρση Λάβαρη για την κριτική της στο "Για να μην ξεχνάς".
"Δίχως στάλα αμφιβολίας, μπορώ να είμαι σίγουρη πως το Για να μην ξεχνάς είναι το καλύτερο κείμενο της Νεκταρίας Μαρκάκη. Έμπειρη πια, μετά την συγγραφή πολυάριθμων μυθιστορημάτων και την έκδοση ορισμένων απ' αυτά, επιστρέφει δυναμικά με μια πολύπτυχη ιστορία που δεν αφορά μονάχα μια πρωταγωνίστρια και το προσωπικό της δράμα, αλλά και την έμφυτη αγνότητα της ανθρώπινης ψυχής που εκδηλώνεται αβίαστα μέσω των προσώπων γύρω της.
Η Πέρσα συνέρχεται αργά για να συνειδητοποιήσει πως βρίσκεται χαμένη ανάμεσα σε βλάστηση που δεν αναγνωρίζει, τραυματισμένη και σε πλήρη σύγχυση. Δεν μπορεί να ανακαλέσει το παρελθόν της, και από το σοκ έχει χάσει τη μιλιά της. Η οικογένεια που την εντοπίζει, αν και προσπαθεί σκληρά να αντεπεξέλθει στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των δικών της πιεστικών προβλημάτων, την περιθάλπει και την φιλοξενεί, υποστηρίζοντάς την στον αγώνα της να θυμηθεί.
Έτσι ξεκινά ένα ταξίδι εμποτισμένο με μυστήριο, έρωτα και δράμα όλα σε ισορροπία, με μια οικογένεια που προσπαθεί να επιβιώσει και μια γυναίκα που επιχειρεί, μέσω των ελλιπών ψηγμάτων της εύθραυστης μνήμης της, να ανασυνθέσει το παρελθόν της, διαθέτοντας ως μοναδικό της εργαλείο το τατουάζ ενός άνθους μη με λησμόνει.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα αγαπηθεί από τους λάτρεις των συγγραφέων που πλάθουν δυναμικές γυναίκες, και η Νεκταρία μέσω της γραφής της κάνει ακριβώς αυτό· σκιαγραφεί την πρωταγωνίστριά της ως μια γυναίκα με ηθικές αρχές και έντονο συναισθηματισμό, θύμα του οποίου αρνείται να καταστεί, που αναδεικνύεται σε μια ηρωίδα με δυναμισμό, την οποία σίγουρα θα λατρέψει το κοινό του είδους."
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις +Ekdoseis Aenaon
#βιβλίο #λογοτεχνία #κοινωνικό #ρομαντικό #ελληνική_λογοτεχνια #ρομαντικη_λογοτεχνια #έρωτας #ΕκδοσειςΑεναον #συγγραφέας #εκδοση #γράφω #γραφω_για_να_ζω #ζω_για_να_γραφω
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Καλημέρα!
Όμορφα πράγματα "μαγειρεύονται΄" για τα οποία θα σας μιλήσω μόλις κατέβουν από τη φωτιά... ως τότε, νέο κεφάλαιο για την περίεργη Άνι και τον νευρικό Σκάιλαρ.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
κεφάλαιο 8 για τον Σκάιλαρ και την Άνι... και μεγάλες ανατρεπτικές αποφάσεις από μέρους της!
Add a comment...

Post has attachment
Κεφάλαιο... 7... νομιζω... ειμαι σε σύγχυση αλλλα ξέρω πως είναι μεγάλο και χορταστικό!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Η κόκκινη βασίλισσα της Έρσης Λάβαρη.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο "Αθηναίων Πολιτεία" έγινε η παρουσίαση της νουβέλας της Έρσης Λάβαρη με τίτλο "Η κόκκινη βασίλισσα". Ο κύριος Γιάννης Κρανιάς των  Εντύποις Εκδόσεων μίλησε για το πως κλείστηκε η συνεργασία των Εκδόσεων με την  ταλαντούχα, νέα, ...
Add a comment...

Post has attachment
Κεφάλαιο 3 για όσους διαβάζουν τη νέα μου ιστορία(και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό).
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded