Profile cover photo
Profile photo
muhammad hafis
5 followers
5 followers
About
muhammad's interests
View all
muhammad's posts

Post has attachment
Instagram : mhstoreofficial
Facebook : MH STORE

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2/11/17
13 Photos - View album

Post has attachment
Coklat
( Untuk survey coklat ) Instagram : mhstoreofficial Facebook : M H STORE Assalamualaikum. Posting kali ini adalah khas untuk mempromosikan coklat. Sebelum skrol tengok coklat. Nak cerita sikit kenapa coklat yang dijual ini dikatakan murah.  Kalau nak cerita...

Post has attachment
Nota kuliah Pengurusan Pembangunan
Assalamualaikum. Disini ada beberapa nota kuliah bagi kos pengurusan pembangunan yang boleh diguna pakai. Tujuan admin muat naik disini bagi memudahkan pelajar yang mengambil kos tersebut mendapatkan sumber rujukan. Apepun jangan sesekali plagiat ketika mel...

Post has attachment
Pembangunan mampan
PENGENALAN Alam sekitar sering di abaikan oleh
orang ramai tentang kepentingannya. Walau bagaimanapun, terdapat inisiatif yang
diambil pemimpin-pemimpin di seluruh dunia. Mereka telah membuat perancangan
dan menjalinkan kerjasama dalam usaha untuk menangani...

Post has attachment
Penang Trip Januari 2017
Assalamualaikum... Tahun baru azam baru misi bermula. Tahun untuk ''one step closer'' insya-Allah. Berkisar tentang PJJ. :) Nampak je ayu tapi..erm.... (Batu feringghi) Pre??? hehe saje je...  (Masjid Al-Bukhary Alor star) Magnum di (Gurney paragon) dapmyer...

Post has attachment
Johor & Penang
Assalamualaikum. 5 hari offday yang amat bermakna :) Macam biasa random pixca dengan ceritanya tersendiri. cikpau saya :)  Kalo ang nak tawu  cheq takut gila dengan nurse :'(  Nak tak nak kena juga terima kenyataan.  Ang nie nurse. Huwaaaa. Kena kikis rasa ...

Post has attachment
**
Assalamualaikum. Buat follower yang masih aktif.  cheq nak habaq.  sekarang cheq hanya aktif di Facebook dan di Instagram (Rujuk link dibawah) Facebook : Muhammad Hafis Bin Ab Razak  Instagram : muhd_ha_fis Selamat berblog.  Keep smiling and sabr  Sedikit p...

Post has attachment
**
Assalamualaikum. Buat follower yang masih aktif.  cheq nak habaq.  sekarang cheq hanya aktif di Facebook dan di Instagram (Rujuk link dibawah) Facebook : Muhammad Hafis Bin Ab Razak  Instagram : muhd_ha_fis Selamat berblog.  Keep smiling and sabr  Sedikit p...

Post has attachment
Things To Do In The Event These 8 Travel Nightmares Come True
More info by click this  LINK 1

Post has attachment
YUN NAM
Bagi mereka yang ada masalah rambut dan ingin mendapatkan rawatan boleh merujuk link dibawah ini untuk prosedur yang perlu dilakukan LINK 1
Wait while more posts are being loaded