Profile cover photo
Profile photo
Asrol Mania
9 followers
9 followers
About
Asrol's posts

Post has attachment
I just competed in STAGE 1 of the Racing School Basics event! I came 3rd in my NISSAN SILVIA (S15)! 

Post has attachment
Telefon Oh Telefon
Bukan nak menunjuk ke ape ni. Nak cerita sikit al kisah aku pakai telefon. Xiaomi Redmi Note 4G Sebelum ni pakai Xiaomi RedmiNote 4G. Setahun lebih gak la pakai. Last OS dia android KitKat. Telefon dia ni bagus. Laju walaupun RAM 2GB je. Cuma storage intern...

Post has attachment
Penyakit Khidmat: Slip Disc
Sini nak cerita sikit macam mana aku dengan penyakit ni. Haha.. Mula-mula aku sakit kaki, pegi klinik doktor kasi ubat sakit urat. Tak jadi apa. Aku biar je lah. Lebih kurang 3-4 minggu, aku pegi lagi klinik sebab tak tahan rasanya. Doktor suspek aku kena s...

Post has attachment
Raya Haji 2016 Tayar Pecah
Raya Haji tahun ni aku decide nak balik Terengganu sebab dapat cuti panjang dengan adinda sorang ni pun cuti panjang. Hahaha.. Balik ni pun sebab nak jumpa anak buah baru jugak ni. Hihi.. Ini dia anak buah baru Lepas tu macam biasa lah, aku ni mcm santa cla...

Post has attachment
Dipermainkan Penyewa Rumah
Writter: H.G Kisah ni kes sewa rumah yang tak siap dan tuan rumah tak bertanggungjawab. Seminggu sebelum buat pembayaran, aku dah tengok rumah tu. Memang masih dalam renovation. Tuan rumah janji nak siapkan sebelum awal bulan 12 2016. Lepas berbincang, tuan...

Post has attachment
Small Office Home Office
Akhirnya dapat jugak tunaikan cita-cita nak ada satu sudut macam office kat rumah ni. Sebab aku selalu buat kerja dari rumah, selalu guna meja makan je untuk buat kerja. Lepas tu kalau nak makan kat meja kadang malas nak kemas, aku sanggup lepak kat lantai ...

Post has attachment
Design Rumah Idaman
Walaupun hajat nak ada rumah sendiri lambat lagi, entri ni just nak simpan saje. Nak berangan dulu rumah. Haha.. Ini kalau ada duit, aku plan nak buat rumah sendiri, kecik dan compact. Maksudnya, walaupun kecik, tapi ada lah ciri-ciri yang aku nak dan perlu...

Post has attachment
Asrol Mania 2016
Selamat tahun baru 2016. Tahun ni dah 31tahun dah aku. OMG. Kawen tak lagi ni. Awek pun takda. Well.. Sebelum masuk 2016, nak imbau sikit 2015 tu macam mana yer.. Apa aku capai 2015 walaupun bukan azam sebenarnya Telefon Xaomi Redmi Note 1. Padfone Asus aku...

Post has attachment
Orang Nak Berniaga, Kita Nak Berniaga, Tapi Tak Pandai
Etika dan Prosedur Bisnes Online / Dalam Talian Salam Beberapa hari lepas aku dapat berita, buah pinggang mak aku bocor. Jadi aku google la pasal masalah tu sebab aku tak tahu apa kesan dia, kenapa boleh bocor. Kemudian, aku dapat info orang promote untuk a...

Post has attachment
Ke Hulu Langat Kah Kita?
Kali ni aku tunjuk kawasan ke Empangan Semenyih dulu ye. 21 minit dari rumah
Wait while more posts are being loaded