Profile cover photo
Profile photo
NURUL HUDA TAIB
122 followers -
MISS ME WHEN I'M GONE
MISS ME WHEN I'M GONE

122 followers
About
NURUL HUDA's posts

Post has attachment
Sudah Menikah (25 Mac 2016)
Assalamualaikum. Sebenarnya lama betul nak menulis kisah menikah nih, sebab aku takut betul satu hari nanti aku terlupa ke apa. Paling penting takut aku lupa orang-orang penting masa majlis aku ni. Serius, majlis aku ni memang majlis yang meyaksikan keluarg...

Post has attachment
Borak Kosong Je
Assalamualaikum. Entrinya banyak tapi semua entri peram entri rojak. Emm..entah tahun bila mahu kongsi sini. Kerja tengah banyak sesangat sampaikan satu tahap aku pun berhenti buat apa-apa kerja dan tidur sepanjang hari. Emmm apa agaknya vitamin paling sesu...

Post has attachment
The Sky Tower. The Shore. Melaka Rivercruise.
Assalamualaikum wbt dan salam
sejahtera. Merajinkan diri petang ini untuk
berkongsi keindahan Melaka Bandaraya Bersejarah itu. Ehem...Perjalanan tajaan
sepenuhnya memang menarik iye!!! Nama pun tajaan sepenuhnyakan, so tak yah ‘mention’
lah tajaan siapa dan...

Post has attachment

Post has attachment
KELAS KAMI SELESAI MEMBAYAR YURAN !!!! Amazing Laksamana
Assalamualaikum wbt. Salam sejahtera. Pejam celik pejam celik, pelajar SPM 2015 pun bakal melabuhkan tirainya di SMK Laksamana. Ya Allah, gerun betul sebab tahun ini secara rasminya saya terlibat secara langsung dengan keputusan mereka. Menyumbang atau tida...

Post has attachment

Post has attachment
Guru Muda 1 Malaysia (GM1M) : Bengkel Kerja Penulisan Blog GM1M Peringkat Daerah Kota Tinggi
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari yang sungguh gembira kerana hari ini merupakan hari terakhir bengkel kerja ini. Alahai padahal bengkel kerjanya dua hari sahaja. kihkihkih. Tapi yelah mood hari raya kan masih ada siapa juga yang gembira bekerja di ...

Post has attachment

Post has attachment
Dapur Cikgu Huda : Resepi Nutella Oreo Cheesecake [non baked]
Assalamualaikum wbt. Salam sejahtera.   Bila ada masa, kena rajin-rajin update blog ni balik. Kesian kat blog ni. Lagipun, sejak lama berhenti menulis, kosa kata macam kurang. Kegramatisan ayat pun macam tak ada dah. Jadi, saya berazam nak kembali menulis b...

Post has attachment
Dapur Cikgu Huda : Resepi Cheesecake [Untuk Tunang Tersayang]
Assalamualaikum wbt. Salam sejahtera. Tahun nih secara tiba-tiba saya dihadiahkan seorang lelaki yang menjadi tunang saya. Ya Allah, saya bersyukur dan berterima kasih atas kurniaan hadiah terhebat ini. Ye, ini hanyalah pinjaman semata-mata tetapi pinjaman ...
Wait while more posts are being loaded