Profile cover photo
Profile photo
Mazura Yuslaili
41 followers
41 followers
About
Mazura's posts

Post has attachment
Travelog Japan : Summer Trip Day 6 : Osaka
Assalamualaikum... Selamat berpuasa semua ! Punyela lama bercuti dr update blog.. dah setahun pon usia trip tak jugak habis update..kekdahnyer malas nak mati..Segala kisah pon banyak lupa dah.. 6 June 2015 Untuk hari ni dan esok aku akan pusing2 sekitar Osa...

Post has attachment
Travelog Japan :Summer Trip Day 5 ~ Kobe
welcome back zura! 5 June 2015 Hari ni aku terjah Kobe  and spent 1 hari kat sana. Alkesahnya, Kobe tak termasuk pon dalam perancangan aku coz aku nak fokus di Osaka jer. Tapi,  kebetulan masa di Kyoto terjumpa sorang kenalan baru, Fiza yang travel solo.The...

Post has attachment

Post has attachment
PAKEJ MURAH KOREA 2016
hi.. dah sebulan dah tak jenguk blog. entry jepun pon tak siap2 lagi. ni tambah lagi 2 trip krabi & korea. Aduhai.. kemalasan melanda. By the way, jenguk sekejap sebab nk promote trip ke Korea 2016. Boleh refer detail di bawah: Pakej Backpacker Trip   korea...

Post has attachment
Travelog Japan : Summer Trip Day 4~ Kyoto - Osaka
4 June 2015 Last day di Kyoto. Plan hari ni melawat Kinkakuji Temple dan Kiyomizudera Temple. Then gerak ke Osaka sebab K.Didi & K. Ezly akan fly ke Malaysia malam ni. Aku?? bertapa kat Osaka lagi 4 hari gara2 aku datang lambat ari tu so ak decide tuk exten...

Post has attachment
Travelog Japan : Summer Trip 2015 ~ Day 3 : Nara
3 June 2015  Bersambung ceritera di Japan. Hari ini plan ke Nara plak. Travelmate teringin nak bermesra dengan rusa Nara yang femes di ceritakan oleh traveller yang pernah ke Nara. Tapi yang spoilnya bangun pagi, hari hujan pulak. kalau summer memang macam ...

Post has attachment
Travelog Japan : Summer Trip 2015 ~ Day 2: Kyoto
Assalamualaikum... bersambung kesah di Jepun Day 2 Even dah hampir tiga bulan trip berlalu, sampai sekarang aku tak percaya aku dah jejak kaki ke Jepun. Serious! 2 Jun 2015 Tengah syok lena, tetiba bas berhenti kat satu tempat. Ingatkan dah sampai rupanya, ...

Post has attachment
won oh won!
short update.. Korean won mencanak nek! 1000 won = rm3.60..adoi..mana nk cekau duit untuk trip winter nanti.. Please Gov, do something!

Post has attachment
Travelog Japan : Summer Trip 2015 ~ Departure & Arrival
Holla, sebelum aku ceritakan kisah departure aku nak share skit pengalaman aku semasa ke Jepun.  Why i'm falling in love with Japan? 1. From my eyes, Japan is so so so beautiful, not only the sceney and country but their people. Their      attitude is amazi...

Post has attachment
Mazura Yuslaili commented on a post on Blogger.
+Siti Yang Menaip siti sorry..xleh reply ur comment. tq sudi singgah.. perfume tu for me mmg murah sgt sb beza dlm rm100 jugak if beli kt msia. 
Wait while more posts are being loaded