Profile cover photo
Profile photo
Abe Watanabe
21 followers -
Kita hidup di dunia untuk hidup di akhirat.
Kita hidup di dunia untuk hidup di akhirat.

21 followers
About
Posts

Post has attachment
Wordless Wednesday #8
p/s: Pheww, setelah hampir setahun menyepi.. Sumber: Astro Awani
Wordless Wednesday #8
Wordless Wednesday #8
budakdiet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Menu 1500 Kalori
Salam, Mungkin korang dah penah kira cara untuk tahu keperluan kalori korang melalui post aku yang lepas http://budakdiet.blogspot.com/2013/10/turun-berat-badan.html Jadi kat sini aku nak bagi contoh la menu planning untuk keperluan sekitar 1500 kcal sehari...
Menu 1500 Kalori
Menu 1500 Kalori
budakdiet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday #7
Wordless Wednesday #7
Wordless Wednesday #7
budakdiet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
5 Kesilapan Sewaktu Hendak Menurunkan Berat Badan
Salam, Mungkin ada di antara pembaca blog ini sedang dalam proses untuk menurunkan berat badan bagi mencapai BMI yang diidamkan. Mungkin juga anda telah mengamalkan beberapa cara dan kaedah untuk anda capai target anda itu. Disini aku nak berkongsi sikit la...
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday #6
Wordless Wednesday #6
Wordless Wednesday #6
budakdiet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Minyak apa yang sesuai untuk kaedah masakan yang berbeza?
Salam. Mungkin ada yang pernah dengar bahawa certain-certain minyak terutamanya minyak sihat seperti minyak zaitun which is Monounsaturated Fat (MUFA) tidak sesuai untuk menggoreng kerana rantai komponen minyak yang tak terisi tu mungkin akan teroksida meny...
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday #5
Salam Maal Hijrah 1435H
Wordless Wednesday #5
Wordless Wednesday #5
budakdiet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Powerfoods
Salam, Harini nak kongsi sikit dengan pembaca semua makanan-makanan yang mempunyai super power. Bukan lah maksud dia boleh terbang atau meningkatkan duit poket korang tapi memberi banyak manfaat sekiranya korang membaham makanan yang memang superb ni diseba...
Powerfoods
Powerfoods
budakdiet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Powerfoods
Salam, Harini nak kongsi sikit dengan pembaca semua makanan-makanan yang mempunyai super power. Bukan lah maksud dia boleh terbang atau meningkatkan duit poket korang tapi memberi banyak manfaat sekiranya korang membaham makanan yang memang superb ni diseba...
Powerfoods
Powerfoods
budakdiet.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kempen Baru!
Salam hujung minggu, Firstly, mintak maaf la lama tak update sebab agak busy sikit. Baru habis program dengan persatuan dan minggu lepas baru start clinical attachment. Sekadar gambar hiasan. Bukan kad kahwin aku Pernah tak hujung minggu korang dipenuhi den...
Kempen Baru!
Kempen Baru!
budakdiet.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded