Profile cover photo
Profile photo
Fatin Najihah
About
Fatin's posts

Post has attachment
GIVEAWAY by @sass.gadjet
Assalamualaikum and Hello everyone !!! Here we go , @sass.gadjet come with a new GIVEAWAY right now , right this moment . Yess . Okayy first Fatin nak cerita sedikit sebanyak tentang IGSHOP ni yaa . Fatin bukan buat review ni semata-mata sebab Fatin sendiri...

Post has attachment
Bahaya Beli ONLINE
Assalamualaikum and welcome October !! Okayy , since lama sangat tak mengupdate blog ni, hari ni Fatin nak kabor laa sikit tentang " online shopping" . Mesti kebanyakkan dari u alls dah terbiasa dengan online shopping ni, almaklumlahh sekarang nak beli apa-...

Post has attachment
GIVEAWAYS BY instagram @iphonekacak
Assalamualaikum , sekian lama menyepi kini kembali . PANAS PANAS PANASS !!! Nak iPhone 5s free ? Jom laa cuba try test join giveaway by @iphonekacak . Usaha penting hokehh . Mana tau rezeki kita . Kan dah dpt free iPhone . Suka ke idok ? Owner dia seorang u...

Post has attachment
GIVEAWAYS BY instagram @iphonekacak
Assalamualaikum , sekian lama menyepi kini kembali . PANAS PANAS PANASS !!! Nak iPhone 5s free ? Jom laa cuba try test join giveaway by @iphonekacak . Usaha penting hokehh . Mana tau rezeki kita . Kan dah dpt free iPhone . Suka ke idok ? Owner dia seorang u...

Post has attachment
Realiti Manusia
Assalamualaikum , Haii .. Realiti manusia melakukan kesalahan. Siapa yang tak pernah melakukan kesilapan kan ? Kadang-kadang kesilapan yang kecil tu dah mampu mengubah persepsi seseorang terhadap diri kita . Bak kata orang buat silap sekali selamanya orang ...

Post has attachment
PENCARIAN MEGA BLOGLIST BY AISYHAH NYAIS
Assalamualaikum , Hai gaiss .. Hari ni Fatin baru je buka blog untuk kali pertama untuk tahun ni . Fuhhh . Agak busy kebelakangan ni. Kawan kawan jom join pencarian mega bloglist by Aisyhah Nyais ni . :) . First time join . Coz im still a newbie  T.T . Plea...

Post has attachment
Muncul Kembali setelah sekian lama Menghilang
                                                                      Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa kawan-kawan ...                               Atas faktor jerebu yang makin tebal di Perlis ni menyebabkan diri ini turut menjadi kabur untuk menul...

Post has attachment
Di mana kekuatan itu pergi .
  بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ Assalamualaikum .  Hari ni merupakan hari terakhir cuti sekolah . Maknanya esk dah mula bersekolah mcm biasa tapi kenapa Fatin rasa lemah dan takda semngat nak melangkah bangun untuk ke sekolah esk . Malas dah mula mng...

Post has attachment
D.I.Y Gift #for him
Assalamualaikum teman teman  :D Alhamdulillah , hari ni dapat publishhhh lagi . Ahakkkss -,- Okayy , actually birthday abah dan si dia dah tak lama , so pening jugak laa kepala ni memikir nak beli apa yaa nak hadiahkan kat abah dan si dia tu :3 . Sejujurnya...

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded