Profile cover photo
Profile photo
Norliana Abdul Rahman
45 followers -
Confused woman. Stay away!
Confused woman. Stay away!

45 followers
About
Posts

Post has attachment
Dah nak raya!
Begitu lah lama nya tak update blog. Dari nak puasa, sampai nak raya. Kadang terfikir malas nak update. Tapi bila tak de keje tu dok godek2 blog sendiri, mcm best pulak baca entry dulu2. Kenangan kan. But thing that mostly buat aku malas nak update is memik...

Post has attachment

Post has attachment
Dah nak puasa!
Penyakit pemalas update blog tak leh nak buat apa. Pasrah! Anyway dah nak puasa. Cuti sekolah 2 minggu pulak tu. Aku tak tau lagu mana nak mengharungi 2 minggu tu. Jenuh la menghadap muka chom sorang2. Balqis ok lagi aku rasa. Dah besar. Umur 14 tahun nak b...

Post has attachment
Blue, Catzonia and Umrah Trip
So last March kitorang pegi Umrah dengan the usual geng. (my family, sis in law's family and mother in law). Pegi 12 hari masa cuti sekolah, so bebudak took extra 4 days the next week tu. Tapi memandangkan flight delay masa balik (supposed sampai Khamis pag...

Post has attachment

Post has attachment
Kem masa cuti sekolah tahun lepas
Ni cerita berbulan2 yang lalu. Tahun lepas cuti December hatitu memang kitorang tak de bercuti kemana2. So we decided nak cari kem cuti sekolah utk the kids. Byk je ada area Shah Alam especially. But we found one in USJ 6 (dekat dengan rumah). Konsep kem ni...

Post has attachment
Job hunting?
Its that time in my life that I'm starting to question what should I do. What am I doing. What have I achieved.  Paham tak? Or maybe its just mid life crisis? I dono. Maklumlah nak masuk 40 -__- But I've been wondering at this for quite some time and I gues...

Post has attachment
Sofeya dapat hadiah!!
Ni cerita tahun lepas. Sofeya has shown tremendous improvement dalam her academic, that last year dia dapat naik pentas dapat Anugerah Cemerlang. Masa dia bagitau tu ada aku and Balqis dlm kereta. Balqis yang bukak surat tu. "MAAA!! Adik dapat no 3!!" "WHAT...

Post has attachment

Post has attachment
Fame Cosmetics now available di Kay Parlour
We bring to you FAME COSMETICS!!! Newly added local brand kat Kay Parlour. So far sambutan sangat2 panas (seperti goreng pisang kat komuter seksyen 19 shah alam) I am so loving their lipcream colors. Yang paling best is boleh mix and match . Kalau rasa bold...
Wait while more posts are being loaded