Profile cover photo
Profile photo
Johannes Lamens
638 followers
638 followers
About
Johannes's posts

Hoewel een Russische krant de Waarheid heet  en daaruit toch misschien mag worden afgeleid dat men daar enige waarde hecht aan de waarheid, zit de leugen toch heel vaak op de troon. Waar dat toe leidt is maar al te bekend uit de geschiedenis

Israel koestert zich met de gedachte dat het land sterk genoeg is om de Palestijnen met wapens te verslaan. En dat is natuurlijk ook zo. Maar Israel zal tot in lengten van dagen talloze slachtoffers hebben als hun leiders niet bereid zijn tot een redelijk vergelijk met de Palestijnen te komen. Met wapens zul je de ziel van een volk niet klein krijgen. 

Slechts 26% van de bevolking is donor, terwijl iedereen in beginsel voor een orgaan in aanerking komt. Moet dat niet veranderen? Iedereen heeft nu wel tijd genoeg gehad om donor te worden. Wie dat niet voor een bepaalde tijd alsnog doet, zou t.z.t. geen orgaan moeten krijgen, als het aan mij ligt

Post has shared content
A nation of brain dead zombies, an accurate depiction of our modern world.

By Steve Cutts 
Photo

De PVV heeft vandaag in de TK met achtereenvolgens vier man aan de microfoon weer niets bereikt. Boe roepen in het donker. Ze kunnen zich slecht verplaatsen in anderen en andere staten. Irak op dit moment meten aan de normen en waarden zoals die in Nederland gelden is belachelijk. Ik hoor in veel van hun standpunten mijn opa (geboren in 1880). Hij leefde in een heel  klein wereldje waar alle dingen verliepen volgens vast stramien en raakte in de war als daarvan werd afgeweken. 

Steeds vaker komt het voor dat ik na het lezen van een krantenartikeltje blijf zitten met vragen die niet zouden bestaan als de journalist de gouden vijf had gehanteerd: wie, wat, waar, hoe en waarom.
Wait while more posts are being loaded