Profile cover photo
Profile photo
Wana Rahman
About
Posts

Post has attachment
The Search of Our Insides.
Hello Assalamualaikum.. So last monday ( August 8 2016) result upu was released.... Some may get what they dream for some may get what their parents dream for, some may get what they dont dream for.. Some may not get at all. And the applicant need to decide...

Post has attachment
UNiKL RCMP Interview 2016
Assalamualaikum and goooood evening ladies and gentlemen :) Howdy? Good? Good then! So, last week, 19th July 2016, a week after eid.. I got an interview for MBBS in UniKL RCMP Ipoh Perak gais! It was a long journey from Melaka! phewww.. [waze kata 3.35hrs b...

Post has attachment
Temuduga Farmasi UiTM Puncak Alam
Assalamualaikum.. muahaha berbulanj tak update.. malas dah nak update sebenarnya. tapi nak share pengalaman sikit kat "adik2".. cehhh.. adik sangat.. pffft Okay, fyi, batch aku untuk 2016 intake farmasi ni first kene interview for the intake.. and iv aku da...

Post has attachment
SEM 2 ASiD (Asasi in Dengkil)
Hello Assalamualaikum... Yezza, Alhamduillah result final exam sem1 dah keluar last week and i pass it :) 2nd semester of foundation in science is getting near and i already verify the course for sem2 few days ago. Yupp, my batch and i are going to be the l...

Post has attachment
Cuti Semester Satu (UiTM PALAM)
Helllu... huwargghh.. rasanya seperti baru semalam aja gua namatnya SPM... realitinya gue sudah pun habis semester satu di asasi sains beberapa minggu yang lepas... ehmm ehemmm... ajet ajet belajo kat endon je.. ahaks! well, kat UITM PALAM tu pun dah rasa m...

Post has attachment
Institut Perguruan Guru ^.^
Hai Assalamualaikum... Alhamdulillah aku terpilih untuk sambung belajar di UTP kos yang aku pilih iaitu Business Info. Syst. But nope. I reject.. I rasa nak jadik doktor gigi pulak yuollzzzz hahaha Entahlah.. Dunia terlalu banyak pilihannya kompius i tauuu....

New experience in educamp UTP 2015 for MArch Intake.. weehuuuu... feel free to read em :) http://ehcerita.blogspot.com/2015/02/educamp-utp-2015.html

Post has attachment
Educamp UTP 2015
Hello & Assalamualaikum semua... It has been a long time since my last post pasal interview MJHEP tu kan... Sadly, I didn't get the Japan Class thing... But I tak kisah sangat cause I didn't hope for it too much anyway. But the interview session gave me an ...

Post has attachment
Giveaway! Giveaway! Giveaway for us!
"Giveaway untuk bloggers, sebagai tanda menghargai bloggers terutamanya Followers (pengikut blog) yang menyokong antara satu sama lain, berkongsi idea, menyebarkan maklumat yang berguna, saling nasihat menasihati, mengadakan pelbagai program yang boleh meny...

Post has attachment
Program Selangkah ke Jepun
Tarikh Permohonan telah pun tutup ye pada 20 Disember yang lepas :) Hello Assalamualaikum... Hehehe, ok gini, selaku pelajar lepasan SPM 2014 yang fresh ini, haaa, abang gue punyalaaah semangat suruh tengok sana, tengok sini, carik biasiswa yang boleh kita ...
Wait while more posts are being loaded