Profile cover photo
Profile photo
farid salleh
121 followers
121 followers
About
farid's posts

Post has attachment
GIVEAWAY : SERONOKNYA RAYA BERSAMA SOTONG
Haa... Lama jugak Farid tak join mana-mana GA ni.. So, ape kata kita join ramai-ramai GA ni... Nampak menarik sangan GA ni sebab bertemakan SOTONG... hahaha.... Ni la banner dia...  Nak tau tak ape hadiah dia?? Jeng..Jeng..Jeng... HADIAH-HADIAHNYA IALAH TAB...

Post has attachment

Post has attachment
Perhentian Island Jom!!!
Assalamualaikum dan salam satu Malaysia untuk semua... Lama sangat ye Farid tak update blog ni.. Nak buat macam mana, banyak kerja yang kena dilakukan.. Farid gunakan kesempatan yang ada ni untuk melepaskan rindu dengan dunia bloging ni.. :-) So, hope koran...

Post has attachment
Jom letak MUZIK VIDEO kat blog!!

Post has attachment
jauh p'jalanan luas pemandangan... lama dah x kena nasi kerabu dgn nasi dagang dari pantai timur ni... rasa rindu pulak nak pegi sana lagi....

Post has attachment
hai... singgah dan follow di sini.. jom singgah dan follow di:
http://farid-kehidupan.blogspot.com/

Post has attachment
Selamat hari raye!!

Post has attachment
Berkesan ke produk ni?? dah banyak sangat produk kat pasaran sekarang ni.. Cuma bezanya antara berkesan atau tidak je...

Post has attachment
Masterchef selebriti 2.. :-)

Post has attachment
Kalaulah tempat dia macam gambar yang 1st tu, memang gile la... hahahaa..
Wait while more posts are being loaded