Profile cover photo
Profile photo
Oftalmika BG
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
OCT aparat ma kameru za snimanje prednjeg segmenta oka. Kamerom se.mogu utvrditi promene na oboleloj rožnjači, utvrditi vrsta distrofije rožnjače, izmeriti debljina i zakrivljenost rožnjače, analizirati strukture komornog ugla, analizirati rožnjaču posle operacije “skidanja dioptrije” itd.
Fotografija prednjeg segmenta oka

Fotografisanje se vrši da bi se dokumentovale patološke promene i time olakšalo praćenje tih promena protokom vremena

http://oftalmika.rs/prednji-segment-oka/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Optika

Okviri poznatih proizvođača
Sve vrste dioptrijskih stakala i plastike
Multifokalna stakla i plastika
Fotosezitivna stakla i plastika
Futrole za naočare, pribor za čišćenje i trake za naočare
Ugradnja stakala, plastike i servisiranje
Kontaktna sočiva
Rastvori za održavanje sočiva

http://oftalmika.rs/optika/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Dr Danijel Trajković

Dr Danijel Trajković je stalno zaposlen u ordinaciji Oftalmika od njenog osnivanja. Specijalizovao se za opštu oftalmologiju, oboljenja prednjeg segmenta oka, određivanje kontaktnih sočiva i refrakciju oka kod dece i odraslih. Obavlja male hirurške intrevencije na kapcima. Uz pomoć svih potrebnih prenosivih instrumenata i seta dioptrijskih stakala obavlja kompletne preglede u kućnim uslovima.

Član je Udruženja oftalmologa Srbije i Udruženja kontaktologa Srbije.

http://oftalmika.rs/dr-danijel-trajkovic/
Add a comment...

Post has attachment
ZAKAŽITE PREGLED
Vaš termin za pregled biće potvrđen pozivom iz ordinaicije
http://oftalmika.rs/zakazivanje/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dr sci. med. Jelica Pantelić

Stalno je zaposlena na Klinici za očne bolesti Kliničkog centra Srbije gde obavlja dužnost načelnika Dečjeg odeljenja. Jedna je od retkih oftalmologa našoj zemlji koja je specijalizovana za preglede prevremeno rođenih beba u sklopu otkrivanja i lečenja retinopatije prematuriteta (ROP). Na temu praćenja i lečenja retinopatije prevremeno rodjene dece (ROP) doktorirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Bavi se dijagnostikom i lečenjem očnih oboljenja kod dece: dermoidne ciste, dakriocistisi, oboljenja prednjeg segmenta oka, zapaljenja oka, oboljenja retine, povrede oka itd. Obavlja sondiranje suznih puteva i druge hirurške intervencije na kapcima iočima dece uključujući operacije urodjene katarakte i urodjenog glaukoma.. Učestvuje kao predavač na domaćim i stranim oftalmološim kongresima.

Član je Udruženja oftalmologa Srbije.

http://oftalmika.rs/dr-sci-med-dr-jelica-pantelic/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
OFTALMIKA

Oftalmološka ordinacija i optika

Dijagnostika i lečenje oftalmoloških oboljenja: vidno polje, HRT, OCT, ultrazvuk oka, pahimetrija, laser retine, laser glaukoma i katarakte

http://oftalmika.rs/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Katarakta

Katarakta (zamućeno očno sočivo) sprečava sagledavanje stanja očnih struktura koje se nalaze iza katarakte. Da vi se stekao uvid u stanje dubljih struktura oka koje se nalaze iza katarakte koristi se ultrazvučni pregled.

http://oftalmika.rs/katarakta-2/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pre zakazivanja pregleda možete pogledati spisak naših konsultanata i uže oblasti kojom se bave ili će Vam naše stručno i ljubazno osoblje pomoći prilikom izbora lekara.

http://oftalmika.rs/lekari/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dr Smiljka Djurić

Dr Smiljka Đurić radi kao konsultant od osnivanja ordinacije Oftalmika. Stalno je zaposlena na Klinici za očne bolesti Kliničkog cenrtra Srbije. Bavi se dijagnostikom, lečenjem i praćenjem oboljenja orbite, tumora oka i orbite, kao i promena na očima kod hipertireoze i ostalih oboljenja organizma u celini. Obavlja intervencije laserom a u oftalmološkim krugovima poznata je kao jedan je od najboljih stručnjaka za ultrazvučnu dijagnostiku bolesti oka i orbite u našoj zemlji. Operacije katarakte metodom fakoemulzifikacije obavlja specijalizovanoj očnoj bolnici.

Član je Udruženja oftalmologa Srbije i Udruženja za ultrazvuk Srbije.

http://oftalmika.rs/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded