Profile cover photo
Profile photo
ROYAL SAFETY GROUP B.V.
1 follower -
Samen gaan we voor veiligheid!
Samen gaan we voor veiligheid!

1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bekijk het filmpje :
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bekijk ons filmpje :
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
In Nederland rukt de brandweer jaarlijks zo’n 6000 keer uit om woningbranden te blussen. De meeste branden beginnen tijdens het koken. Maar ook door het onvoorzichtig omgaan met kaarsen, sigaretten, open vuur of door slecht onderhoud of foutief gebruik van elektrische apparaten.

Het goede nieuws is: met eenvoudige maatregelen én door goed op te letten, kun je brand voorkomen. Hieronder lees wat je kan doen om de risico’s op brand te beperken:

HET BELANGRIJKSTE : Zorg ervoor dat je woning brandveilig is door middel van blusmiddelen! Bijvoorbeeld :

-Schuimblusser
-Poederblusser
-Vetblusser
-Kitchen-Exx Spray brandblusser
-Home-Exx Spray brandblusser
-Rookmelders
Combi rook en CO melderCombi
-Blusdeken
-Fire Knockout
-Brandladder

Al deze producten zijn te koop in onze webshop :

www.Brandblusstore.nl


Vraag gratis advies bij Royal Safety Group B.V. :

Bel : +31(0)10 268 19 27
Of stuur ons een email : info@royalsafetygroup.nl

Wasdroger
De wasdroger staat met stip op nummer 1 van elektrische apparaten die brand veroorzaken. In wasdrogers zit een filter om stof en pluizen op te vangen. En juist de combinatie van hete lucht met stof vormt de ideale combinatie voor het ontstaan van brand.

Maak het filter van de wasdroger na elk gebruik stofvrij!

Verlichting
Halogeenspotjes en gloeilampen worden erg heet. Plaats deze lampen dan ook niet in de buurt van gordijnen en meubels. Houd altijd voldoende ruimte tussen brandbare materialen en lampen. Zorg voor voldoende afstand tussen lampen en brandbaar materiaal!

Kabelhaspel
Een opgerold snoer in een kabelhaspel wordt warm, smelt en veroorzaakt kortsluiting met brand als gevolg. Let op het beschreven maximum aantal watts van de haspel. Blijf daar altijd ruim onder. Rol een kabelhaspel altijd helemaal af! Zet nooit een stoel, kast of meubel op een snoer.

Vervuilde apparaten
Vervuilde apparaten als het broodrooster, de frituurpan, de stofzuiger en de vervuilde ‘vette’ afzuigkap vergroten de kans op brand.
Maak uw apparatuur regelmatig schoon!

Brand door ‘vlam in de pan’
Vlam in de pan ontstaat doordat olie of vet in de pan oververhit raakt. Dit kan zowel bij een gasfornuis als een elektrisch fornuis voorkomen. Zet bij vlam in de pan onmiddellijk de warmtebron en de afzuigkap uit. Blus een brandende pan vet nooit met water. Hierdoor ontstaat een steekvlam. Doof vlam in de pan met een passende deksel.

Elektrische apparaten
Denk eraan al je je huis verlaat alle apparaten echt uit te doen. Dus ook niet de televisie op de standby stand laten staan. Ze gebruiken onnodig stroom en vormen een onnodig brandrisico. Huis uit? Apparaten uit!

Kaarsen
Kaarsen zijn gezellig maar kunnen ook gevaarlijk zijn. Laat kaarsen niet onbeheerd of in de buurt van kleine kinderen branden. Zorg er ook voor dat er geen brandbare spullen in de buurt liggen of hangen. Zet kaarsen nooit op de verwarming of in de buurt van gordijnen!

Samen gaan we voor veiligheid!
Add a comment...

Post has attachment
Wij doen de jaarlijkse keuringen van brandveiligheidsproducten, of het nu gaat om brandblussers, brandslanghaspels, verrijdbare blustoestellen, noodverlichting, AED's of EHBO koffers, onze monteurs controleren het in slechts één controleronde. De servicemonteurs zijn breed opgeleid en kijken met een scherp oog naar de kleinste details op het gebied van (brand)veiligheid.

Wilt u weten wat de jaarlijkse kosten zijn?
Vraag geheel gratis en snel een offerte aan naar : onderhoud@royalsafetygroup.nl
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded