Profile cover photo
Profile photo
Nurul Shahira
820 followers -
Lifestyle-Food-Travel-Part Time Blogger
Lifestyle-Food-Travel-Part Time Blogger

820 followers
About
Posts

Post has attachment
MITC Hotel Ayer Keroh Melaka Ok Ke?
Review MITC Hotel Ayer Keroh Melaka | Wah soalan bukan main. MITC Hotel Ayer Keroh Melaka ok ke tak? Biasalah soalan tanya kat Mr. Google nak tengok review ok ke tak. Aku pun dah terjebak tanya soalan yang sama setiap kali outstation. Aku ada update dalam f...
Add a comment...

Post has attachment
HOTEL TAKDE FRIDGE
Review Aeton Hotel Putra Nilai | Ye, cerita dimulakan dengan cerita konvokesyen kolej. Masuk ni sempatlah juga merasa 3 kali konvo sejak posting Selangor ni.  Kalau tahun lepas aku berulang je dari rumah ke USIM, tahun ini punya konvo aku bermalam kat Nilai...
HOTEL TAKDE FRIDGE
HOTEL TAKDE FRIDGE
nurulshahira.com
Add a comment...

Post has attachment
Iye lah, kalau dulu famous dengan scammer fizikal, means macam gores dan menang, kau dah gores dan katanya dapat hadiah tapiiiiiii... kena bayar dulu baru dapat barang.

Post has attachment
Iye lah, kalau dulu famous dengan scammer fizikal, means macam gores dan menang, kau dah gores dan katanya dapat hadiah tapiiiiiii... kena bayar dulu baru dapat barang.

Post has attachment
Iye lah, kalau dulu famous dengan scammer fizikal, means macam gores dan menang, kau dah gores dan katanya dapat hadiah tapiiiiiii... kena bayar dulu baru dapat barang.
Add a comment...

Post has attachment
Menang Cabaran Raja Kuah Knorr 2018 Dengan Resepi Ibu
Siti
Nor Yuwana menangi Cabaran Raja Kuah Knorr 2018 dengan resipi ibu dan masakan sendiri Ingat lagi dengan Cabaran Raja Kuah Knorr 2017? Hah, bagi tahun ini, Cabaran Raja Kuah Knorr 2018 telah melabuhkan tirai yang dimenangi oleh Siti Nor Yuwana Zulkifli,...
Add a comment...

Post has attachment
Kalau Orang Tua Kursus
Semalam masa dalam kelas ada student aku mintak ambik gambar diorang semua tengah buat tugasan berkumpulan. Alah, tugasan kumpulan aje pun, bahan semua aku sediakan. Tinggal nak conteng kertas mahjong je. Mengada je lebih mintak gambar, haha. Aku ok je nak ...
Kalau Orang Tua Kursus
Kalau Orang Tua Kursus
nurulshahira.com
Add a comment...

Post has attachment
Adventure Park dan South Creek Tarikan Terbaru di Semenyih Beranang
Sempena nak pegi bengkel kerja 3 hari tu, aku plan nak publish blogpost Adventure Park dan South Creek Tarikan Terbaru di Semenyih Beranang. Tapi rupanya tak terpublish, entah aku pun tak perasan. Haha. Balik ni hari ini baru ada masa mengadap blog, laaaaaa...
Add a comment...

Post has attachment
Goreng Biar Garing
Hectic weeks! Dah beberapa minggu berkejar-kejar antara mesyuarat majlis konvokesyen kolej komuniti, antara kolokium penyelidikan, kelas, bengkel peperiksaan dan juga paling tak boleh elak. Cuti. Haha. Punyalah banyak cuti peristiwa bulan ini. Gembira gila ...
Goreng Biar Garing
Goreng Biar Garing
nurulshahira.com
Add a comment...

Post has attachment
Misi Mencari Mee Udang BNO & Coconut Shake Pasir Penambang
Misi Mencari Mee Udang BNO, Coconut Shake Pasir Penambang & Kerepek Best di Sabak Bernam | Yeeeee, aku tertunggu-tunggu lagi bila nak pergi Sabak Bernam lagi. Jauh, tapi syoknya sebelum ni pergi sebab dapat makan Mee Udang Pantai Bagan Nakhoda Omar yang SED...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded