Profile

Cover photo
Sharene Lydiana
Lives in Johor Bahru
3,705 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Sharene Lydiana

Shared publicly  - 
 
Hai.. ni cite semalam....semalam tengah i odw nak g beli barang nak masak..ade kawan msg nak order pavlova dgn i..kihkihkih..diorang buat lawak tengahhari i ingat...i ingat dorg saje nganjeng...rupany...
1
Add a comment...

Sharene Lydiana

Shared publicly  - 
 
Haaiihh...pagi2 dah penat pasal pagi2 tadi aku buat kek coklat utk bwk blk kg..hikhikhik..ni 1st time aku buat kek coklat tu..aku ikut resepi google je la..hehehe..tak tau la sedap ke tak..aku ni buka...
1
Add a comment...

Sharene Lydiana

Shared publicly  - 
 
Boring....husband kita baru kuar kene jumpa client...mesti harini balik lambat lagi...hmm..tapi tak pape lah..tak selalu pun dia keluar...tapi before husband kuar..die buatkan kite lamb chop tadi..heh...
1
Add a comment...

Laura Sandra changed her profile photo.

Shared publicly  - 
 
Gambar ni ambik mase 1st year anniversary kat phuket.. :)
1
Add a comment...
In her circles
10 people

Sharene Lydiana

Shared publicly  - 
 
Hmm...tengah tunggu husband ambik ni nak dinner...satu harini aku makan tiramisu yg aku buat semalam jer...huhu..memang salu mcm ni...tak lapar sangat pun bile duduk rumah..so boley la jaga badan siki...
1
Add a comment...

Sharene Lydiana

Shared publicly  - 
 
Hai... kita kenalkan nama pendek kita je la eh...nama kita Lydia.. :) kita pun tak tau apa kita buat kat sini sebenarnya..hikhik...rasenya sebab boring kot...yer la..kite ni housewife..kawan2 lain kej...
1
Add a comment...
People
In her circles
10 people
Work
Occupation
housewife & part time business
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Married
Other names
Lydia
Story
Tagline
CinTa DaLam HaTi
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Johor Bahru