Profile cover photo
Profile photo
nurin khairi
141 followers
141 followers
About
Posts

Post has attachment
Review Wireless / Cordless Vacuum Yang Best dan Murah
Wireless vacuum ni boleh kira agak baru dalam hidup nurin, tapi memang sangat menyenangkan . Baca post nurin yang sebelum ni.. Nurin dah jarang guna lagi vacuum yang ada wire, pernah sekali tu cuba sebab wireless vacuum dalam boot kereta, bersimpul sana sin...
Add a comment...

Post has attachment
Resipi Pasta Cheese Ayam Main Campak2 Pastu Siap!!
Nurin suka betul kalau dah jumpa resipi yang senang nak buat, main campak2 je dah siap. Kau penah baca tak post vacuum cleaner   nurin, haa tu salah satu produk jimat masa yang besstttt yang kami ada.  Kalau dari segi masak masak pulak, yang pertama di hati...
Add a comment...

Post has attachment
Ibu Bekerja - Apa Dilema Korang Dalam Memasak2 Untuk Anak dan Keluarga??
Sebab nurin kerja dalam industri yang boleh kata 'male-dominated' gitu, walaupun ramai jugak ladies2 di ofis, tapi ladies yang dah ada anak2 terutamanya yang 2 orang dan ke atas, takde la ramai sangat..  Kat ofis nurin, antara topik yang nurin gemar tanya k...
Add a comment...

Post has attachment
Itinerari Lengkap dan Kos ke Hokkaido September 2017
Banyak orang yang suka share itinerari dan kos pergi jalan2, tapi kebanyakannya backpacker atau single.  Kami bawak anak kemana-mana saja kami travel. Memang diorang akan melambatkan dan itinerary mungkin akan jadi lari atau ada yang tak dapat buat, tapi bu...
Add a comment...

Post has attachment
Nak DIY Wainscoting Sendiri? Sis Cuba Explain Jenis2 Kayu Wainscoting
Wainscoting.. tak pasti lah macam mana start ada idea nak buat wainscoting ni. Ni mesti pasal pengaruh instagram. Tapi cantik wehh wainscoting ni... rasa naak sangat buat untuk kat rumah. Kredit blog  Apa Tu Wainscoting? Wainscoting ni term untuk design.  W...
Add a comment...

Post has attachment
Wireless Vacuum Cleaner Mengubah Cara nurinkhairi Kemas Rumah
Nurin dari kecik sampai la dah kawin, jenis yang tak suka pakai vacuum. Sebelum kahwin, kalau bilik sendiri kat rumah mama, nurin suka lap! Yes, ambik kain basah dan lap.  Pastu usung gayung dengan air, bilas kain dan lap lagi. Bawah katil, atas meja, hujun...
Add a comment...

Post has attachment
Betulkan Toilet Bowl Tersumbat
Ada minggu lepas, pergi tengok homestay rupanya toilet bowl dia sumbat lagi. Bila flush, air naik sampai atas, tapi nasib baik dia turun..tapi turun pelan2.. Dah panik sebab ada orang nak masuk, camne nak cakap dengan orang tu. Takkan nak cakap oh sorry la ...
Betulkan Toilet Bowl Tersumbat
Betulkan Toilet Bowl Tersumbat
nurinkhairi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom Join GIVEAWAY susun atur blog nurinkhairi. Join cepat dan share kat family, kawan2 utk dapatkan bonus entri! Lucky draw based :)

JOIN KAT LINK ni: https://nurinkhairi.blogspot.my/2017/11/susun-atur-storage-box-functional-dan.html
Photo

Post has attachment
GIVEAWAY Susun Atur 5 pemenang - Jom Join!
KLIK KAT SINI untuk blog post giveaway, entry form kat bawah sekali Ada 10 bonus entri kalau share giveaway ni dengan kawan2 atau family2 atau readers kalau sapa2 ada blog, dan orang tu join jugak. So lagi cepat korang join, lagi banyak peluang entri up to ...
Add a comment...

Post has attachment
Susun Atur Storage Box Functional dan Cantik & ada GIVEAWAY Susun Atur!
Kat rumah kami tingkat atas, ada satu bilik konon2 macam "bilik simpan barang", pastu bilik lain jadi bilik tetamu untuk keluarga yang datang.  Bilik simpan barang ni jadi tempat yang kami letak supplies macam toiletries, tissue paper, paper bags dan jugak ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded