Profile cover photo
Profile photo
nurin khairi
106 followers
106 followers
About
nurin's posts

Post has attachment
Pandangan Expat Terhadap Malaysia!
Semalam bila tulis entri pasal tukar trip Bali ke Korea , pastu nurin teringat tentang kawan sekerja kat ofis. Dia ni kira pangkat advisor la, sangat banyak ilmu diturunkan kat kami semua. Dia mungkin adalah satu-satunya sebab nurin minat dengan jurusan/dep...

Post has attachment
Tukar Pakej Percutian Bila Menang Contest..dari Bali, kami ke Seoul..
Yuhuuuu.....uhuk2..berhabuk nye blog nurinkhairi ni. Alhamdulillah tahun ni dapat lagi nurin & keluarga jalan2 hasil menang contest. Sekali-sekala menang pakej percutian boleh lah. Kali ni bila dapat panggilan kemenangan daripada penganjur, nurin macam tena...

Post has attachment
Pemenang Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder...
...ialah... Tahniah kepada blogger PenselDuaBee atau Ms Radhia Razali iaitu entri nombor 44..  Nurin nak ucap terima kasih kat semua yang join GA ni..tq tq. Nurin dah try melawat semua blog dah tapi kalau ada yang terskip tu sorry ye.  Sajeje bermurah hati ...

Post has attachment
Kebaikan (dan Keburukan) Table Top Granit
Haritu akak Aty blog Aku Bukan Bidadari ada cerita pasal memilih table top..pastu terasa nak la buat serba sedikit review sepanjang hampir genap setahun bergelumang dengan kitchen cabinet daripada material yang kami pilih.  Eh, sebenarnya table top tu Hubby...

Post has attachment
Buat Passport Lepas Waktu Kerja, Waktu Malam atau Hari Minggu
Rezeki menang contest , kami anak beranak akan menjelajah negara orang tahun ni. Awal Februari lepas, ada promo Air Asia, oleh sebab tu nurin bergegas untuk deal dengan travel agent untuk book tiket. Tau2 je la, tiket Air Asia ni cepat sangat habis nya.. Ke...

Post has attachment
nurin khairi commented on a post on Blogger.
going to genting hotel and singapore sentosa resort soon..cant wait! thanks for sharing

Post has attachment
Makeover Sistem Fail Keluarga di Rumah
Dokumen kat rumah makin banyak, sampai dah naik rimas sebab banyak sangat kertas. Untuk simpan dokumen, nurin guna fail ring binder je, murah dan senang nak cari kat kedai. Mula dengan beli fail yang seragam, tapi fail yang jenis kertas kasar. Ring binder s...

Post has attachment
Dispenser Air Claytan Masuk Semut
Sebenarnya dispenser air ni adalah antara barang paling lama yang dibeli sejak kawin. Dah 5 tahun, tahan sampai sekarang. Tapi yang tak tahannya ialah..dispenser air ni selalu masuk semut! Jenis apakah dispenser yang tak kedap ni ye.. kenapa kami beli jenis...

Post has attachment
Pengalaman Beli Rumah Subsale dengan Fully-Furnished
Pengalaman beli rumah..mesti ada pahit dan manisnya.. Nurin nak share pengalaman nurin beli rumah tempoh hari. Waktu beli rumah yang kami duduk sekarang, memang nurin tak amik 'port' sangat sebab walaupun rumah nama suami, rasa malasnya nak campur cam orang...

Post has attachment
Pengalaman Beli Rumah Subsale dengan Fully-Furnished
Pengalaman beli rumah..mesti ada pahit dan manisnya.. Nurin nak share pengalaman nurin beli rumah tempoh hari. Waktu beli rumah yang kami duduk sekarang, memang nurin tak amik 'port' sangat sebab walaupun rumah nama suami, rasa malasnya nak campur cam orang...
Wait while more posts are being loaded