Profile cover photo
Profile photo
nor sabiha
170 followers -
Infiru!
Infiru!

170 followers
About
nor's posts

Post has attachment
Alhamdulillah
Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum wbt..       Ya ampun,lamanye tak update blog,bukan busy pon,buat buat busy je,assignment tu memang tak dapat dinafikan la banyak kann,tapi buang masa buat benda lain pon banyak..hoho..buang masa ke? entah lah.Seben...

Post has attachment
Hiking Story
Assalamualaikum wbt.. Bismillahirrahmanirrahim.. Hello guys,whats up? seems like I'm not posting here for a tremendously long time.So today I feel like want to post and sharing something with my readers.Actually do not know what to share at this time. Hmmm ...

Post has attachment
My Campus Life Begin.
Alhamdulillah..selamat tiba di bumi Nilai pagi tadi,maka secara rasminya bakal menempuhi semester 6.Begitu cepat masa berlalu rasa macam baru je menjejakkan kaki ke menara gading.No matter what,life must go on!.hoping and wishing for the best for the this b...

Post has attachment
Exam Fever End.Let's Enjoy Now.
Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum wbt.. Rasa macam dah bertahun tahun tak ketuk kekunci laptop dan mencoret disini,maklumlah buzy dengan exam esaimen segala bagai tu lah konon kononye, padahal malas .Alhamdulillah semalam secara rasminya kami stude...

Post has attachment
Rinduuuu
Assalamualaikum wbt.. Just for the very short update..Rindu nak berblog!!!  ok tu je,lain kali update lagi..
Wait while more posts are being loaded