Profile cover photo
Profile photo
Dorte Toft
1,142 followers -
Man skal ikke lade sig kue af matroser
Man skal ikke lade sig kue af matroser

1,142 followers
About
Dorte's posts

Post has attachment
Jeg ville ønske, at banker, bestyrelser, revisorer, direktionsmedlemmer og alle I andre ville læse mit indlæg om, hvor tidligt svindlere egentlig kan standse. Hvis nogen gad. I stedet sender man aben videre. Tak til graverjournalister, der hjalp, og tak til interessant forskning. http://bizzen.blogs.business.dk/2013/06/25/standser-du-svindleren-eller-giver-du-aben-videre/

Post has attachment
læs gerne:-)

Post has attachment
Og her er så, hvad jeg pusler med (jysk underdrivelse). Bag logoet står den gode Ernst Hornslet, der også er webmaster. Tjek http://net4samso.dk
Photo

Ups, og så var jeg med i bestyrelsen for nystartede Foreningen Samsø Bredbånd, der skal bøde på at være udkantsdanmark i en grad, der efterlader nogen helt uden netforbindelse, og som er kommet ekstra i klemme efter Skyline konkursen. Alt skal bankes op på frivillighedens vej hurtigst muligt (første strækning helst inden for en måned). Modellen er den fra Djursnettene.
 
Men hvad kan du anbefale af enkelt, moderne, billigt brugervenlig foreningssystem gerne med kobling til et økonomisystem? Evt. også kobling til CMS-system.

Et godt råd, please. Overvejer at skifte mobil og telefonselskab. Fra Androidverdenen og 3, til iphone4 og Telia.

Har en ældre HTC Desire, der bare er brok med inkl. evigt og altid pladsmangel, elendig kalender, nul synkronisering med pc-kalender etc. etc.Jeg troede Android-verdenen var min, men simpelthen ej konsistent/moden. Jeg har som nævnt 3 som leverandør, men regningerne løber altid over, hvad jeg mener det faste beløb er (og jeg har aldrig taget mig sammen til at tjekke efter, hvorfor. Fy, fy skamme sig, Dorte). 

Er for første gang for nylig sprunget ind i Apple-verdenen med en MacAir og en iPad, og overvejer nu også iPhone. Og det tilbud ringede Telia med foruden noget, der for min gemal og mig er pænt billigere end vores  3-abonnement.
Så hvad siger I nørder til iPhone 4 (ikke 4S - jeg køber gerne lidt ældre, fordi billigere). Og hvad siger I til Telia. Selskabet var engang udskældt for sin service, men med Telia/Telenor samarbejde burde nettet vel blive rigtig godt.

Post has attachment
Jeg har forsømt oldtiden! Det blev jeg klar over i forgårs, da jeg blev lokket på Nationalmuseet af udstillingen "Skabt i tiden". Nutidskunst blev en slags prisme og et forstørrelsesglas. Ikke at jeg fatter alt:-) Men fat venner, unger, forældre. Giv det en chance. Kunsteren Julie Sass og kunsthistorikeren Milena Høgsberg er de stædige væsener, der fik det til at ske, og jeg SKAL derind igen. Nåede ikke det hele. http://natmus.dk/presse-og-nyheder/nyheder/samtidskunstnere-tvister-oldtidsfund-paa-nationalmuseet/ 

Post has attachment
Innovationsgymnastik! Jeg har simpelthen fulgt for mange golde, men opblæste øvelser med millioner i ryggen. Man får sjældent noget godt ud af at være på "støtten." http://bizzen.blogs.business.dk/2012/05/16/kender-du-innovationens-dna-spol-tiden-tilbage/

Post has attachment
Så røg den danske Dell-sag (Mads Christensen's Hold kæft kælling, m.v.) på Wired http://www.wired.com/wiredenterprise/2012/05/dell-mads-christensen, efter at have været ivrigt kommenteret på Reddit. Anledningen er, at Dell fra officielt hold har undskyldt. Undskyldningen blev placeret her på Google+, hvilket har undret nogen. Samtidig påpeges af andre, at det er et forsøg på at vende historien helt om ved at fremhæve alt det, Dell gør for at fremme kvinder i tech.

Hjernedød censur på fremmarch? Stadig flere går i så små sko, at de forsøger at kvæle blogs og facebook-profiler ved at anmelde for anstødelighed. En virkelig god blog, jeg kender til, er således blevet anmeldt, og når man søger på den kommer beskeden Content warning og så bloggens navn, fulgt af "Some readers of this blog have contacted Google because they believe this blog's content is objectionable. In general, Google does not review nor do we ..." Det er så en blog, der er baseret på +Google blogsoftware. Hvordan kan man værne sig mod anmelde-praksissen (der skal vel bare en sur M/K til som også får vennerne til at gøre det samme)? Og har nogen erfaring i, hvorvidt det nytter at kontakte Google?

Post has attachment
Forfatteren Jette Hansen påpeger, at det er så som så med logikken hos den gruppe, som oftest smukker sig med betegnelsen "de frihedsorienterede", men som hun kalder Familien Sort. De fleste af gruppemedlemmerne er meget glade for LIberal Alliance, og ikke mindst Ole Birk Olesen, der sjældent har noget godt at sige om kvinder (andet end dem fra familien Sort). Jette Hansen skriver en overmåde sort/hvid-blog, vist for at matche de meget sort/hvide-angreb, der over tid er kommet på feminister m.fl. fra familien Sort. Og det er så lige ud i en køre... ikke den klassiske finere litteratur:-)
Wait while more posts are being loaded