Profile cover photo
Profile photo
Pretty Blossom
55 followers -
Pengedar Shaklee - Set Mengandung, Bersalin, Kulit, Subur, Anak Pintar dan lain lain.
Pengedar Shaklee - Set Mengandung, Bersalin, Kulit, Subur, Anak Pintar dan lain lain.

55 followers
About
Posts

Post has attachment
Yeayyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!! PROMO VIVIX datang lagi!

Buy 6 
FREE 1
FREE Membership
TERPAKSA DAPAT BONUS BULAN AUGUST 2014 NANTI!
Dapat HADIAHKAN buat yang tersayang
Dapat kekalkan/perbaiki mutu kesihatan anda

Jgn lepaskan peluang hebat ini!

Pretty Blossom : Health and Beauty
Whatsapp / TELE : 013 282 6262
www.pretty0blossom.com
Add a comment...

Post has attachment
Boleh laa cuba set bersalin ni terutama sekali pada yang bersalin ceaser. Dulu saya sampai ke sudah tak beli apa2 set berpantang/bersalin, sebab tak tahu nanti bersalin normal ke ceaser. Kalau dah beli siap2, kang xsesuai plak nak guna.

sampai ke sudah lastnya xmakan ape2 pun. Ada yang takut baby kuning la bagai, set ni mmg sgt2 selamat, mcm berpantang secara traditional gitu..tapi xyh nak telan air akar kayu bagai.

Disamping tu, byk lagi faedah2 tersembunyi (refer my previous entry). Kalau tak percaya, kena la cuba sendiri k!
Add a comment...

Post has attachment
Betul ke best? Betul ke awesome? hiiiii nak tau kena la try sendiri ye dak...
tapi selama mana yg sy terjebak dgn shaklee ni, blm jumpa lagi org kata xbest!
=p
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Semalam saya xsempat nak breakfast, perut dah lapar nak tunggu pukul 12.

So best solution is #ESP
perut pun x terasa lapar lagi :)

PrettyBlossom
Whatsapp / Tele : 013 282 6262 www.pretty0blossom.com

#sayajualshaklee
#sayajual #shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleecyberjaya #pengedarshakleeputrajaya #pengedarshakleecheras #yourtrustedshakleedistributor
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kenali ciri-ciri pengedar anda, 

Jom daftar dengan Pretty Blossom, your trusted Shaklee distributor.

#sayajualshaklee   #sayajual  
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
WowWWW...2000oz susu semasa berpantang?
Bukan khayalan ye, semuanya adalah kenyataan.

Insyaallah tiada yang mustahil

Pretty Blossom
Whatsapp / Tele : 013 282 6262
www.pretty0blossom.com

#shaklee #setmenyusushaklee #susuibu #esp #alfalfa #vit.c 
http://www.pretty0blossom.com/sihat-dan-jimat-dengan-set-menyusu-shaklee/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Dulu badan selalu rasa lesu and letih yang teramat..
hati ni dah start risau sbb umur baru je berapa (muda lagi la konon :p) tp badan dah mula sakit2..

Alhamdulillah selepas ambik supplement tambahan badan yg lesu2 dah tak terasa lagi..
terutama sekali lepas consume vivix, mmg terasa btl perbezaannya.

rasa takut pun tak ada lagi 
alhamdulillah...

www.pretty0blossom.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded