Profile

Cover photo
Ole Irgens
Works at Tryg Forsikring
Lived in Bergen
744 followers|75,489 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
Thumbs up for Jesus!
1
Tor Husby's profile photo
 
I følge historiske kilder, ble han henrettet ca år 30. Med andre ord så er han død for lang tid siden.
 ·  Translate
Add a comment...

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
Kanskje første gang i historien at en padler på vannet har fått en løpeseddel fra en Høyre-stand på land? Fra Fyllingsdalen Høyres turaksjon på Krohnegården i Bergen søndag 25. august.
 ·  Translate
2
Add a comment...

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
Det var vel kanskje ikke akkurat dette Tine hadde sett for seg da de startet en fotokonkurranse.
 ·  Translate
3
Bård Haveland's profile photoJakob Breivik Grimstveit's profile photoHans Olav Elsebo's profile photo
3 comments
 ·  Translate
Add a comment...

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
Mandachs morgen. Noen har god tid.
 ·  Translate
3
Add a comment...

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
Ekstremistene blant oss

Venstreekstremistene, den lille klanen som fortsatt tviholder på at de gamle massemordernes tanker likevel var riktige, er ikke alltid så lett å få øye på. Men av og til pipler de ut i det offentlige rom - slik som når 8. mars-parolene skal diskuteres.

Man kan diskutere vidt og bredt hvem 8. mars egentlig er for - men at det er den ekstreme venstresiden som har tatt kontroll over dagen, kom for alvor frem på parolemøtet som 8 mars-initiativet holdt i Bergen i går. Med ekstremistenes totale forakt for demokrati og ytringsfrihet, blir alle avvikende syn klubbet ned eller forsøkt bortvist eller utmobbet. EU er kvinnediskriminerende, så alle som kjemper for kvinnesak må være mot EU, og gjerne EØS, i samme slengen. At menn blir nektet stemmerett på parolemøtet, i det året vi feirer 100 års-dagen for allmenn stemmerett i demokratiet Norge, passer jo bare så sørgelig godt inn.

For de som har lagt sin klamme hånd over parolediktaturet den 8. mars, er tilbedere og hyllere av noen av de verste skrekkregimene verden har sett. Her finner vi f eks maoist-fraksjonen Tjen Folket, som synes at både Mao og Stalin er helt OK, og at de titalls millioner av mennesker som døde i deres revolusjonære kjølvann, bare er de eggene som må knuses når man skal lage den Vidunderlige Nye Verden.

Det passer også godt inn i bildet at PR-ansvarlig for 8. mars-initiativet i Bergen, 20 år gamle Sara Marie Skaug Bjørkly, fremstår som en svoren DDR-romantiker på sin egen blogg, http://kampvilje.blogspot.no/. At Bjørkly er født fire år etter at skammens mur ble revet, unnskylder henne ikke. Som alle andre bør hun kunne google seg frem til fakta om ett av de jævligste diktaturene Europa noensinne har sett. Kanskje hun ikke har fått det med seg, men hennes favorittdiktatur ble styrt av en parti-elite utelukkende sammensatt av menn, som levde et nesten ufattelig luksusliv, mange arbeiderklasser unna det folket de var satt til å tjene. Oh, the irony.

Det er altså politisk korrupte mennesker som Bjørkly og Tjen Folket som skal definere innholdet i 8. mars-markeringen i Bergen. Er det virkelig slik de som kjemper for norske kvinnesaker ønsker å ha det? Må man være mot både EU og EØS for å være for kvinnesak, slik meningsdiktaturet i 8 mars-initiativet vil?

Jeg synes oppførselen til meningsterroristene i 8 mars-initiativet er så skammelig, og så lite forenlig med norske demokratiske verdier, at jeg oppfordrer flest mulig til å boikotte markeringen, i hvertfall innenfor de rammene som det legges opp til her. Vi har fortsatt et stykke vei å gå før vi kan si at vi har full likestilling i Norge, og det er mange gode kvinnesaker som fortsatt skal kjempes, men jeg er ganske overbevist om at en liten gjeng ekstremister på ytterste venstre fløy ikke er dem som skal få sette premissene.
4
1
Axel Fjeld's profile photoOle Irgens's profile photoKetil Malde's profile photo
11 comments
 
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/SOS-Rasisme-domt-for-juks----fikk-likevel-stotte-7123870.html

Det er vanskelig å se SOS Rasisme som noe annet enn kynisk organisert kriminalitet for å svindle det offentlige.  Det er litt skremmende at denslags kjeltringer får så mye politisk innflytelse, men de er flinke til å finne gode fanesaker og snakke høylytt og indignert om dem.
 ·  Translate
Add a comment...

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
Jeg har alltid valgt SAS når jeg har kunnet. De har behandlet meg bra. Derfor håper jeg det er et SAS i neste uke også.
2
Add a comment...
Have him in circles
744 people
Håvard Myklebust's profile photo

Ole Irgens

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Merkelig å legge dette ut på YouTube. Er det for å skryte av egen udugelighet som jeger?
 ·  Translate
1
Bård Haveland's profile photo
 
Har ikke noe spesielt imot jakt, men han der var jo bare ubrukelig. Om han ikke klarer å avlive en skadet elg som ligger nede, bør han ikke få drive med jakt. 
 ·  Translate
Add a comment...

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
Vi har det obligatoriske pitstoppet på Bergensbanen.
 ·  Translate
2
Add a comment...

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
Skriver nå nesten alt jeg gjør i Google Documents. Tekstbehandlere slik vi kjenner dem, må da være i ferd med å dø?
 ·  Translate
1
Trond Eivind Valvik's profile photoOle Irgens's profile photoCarsten Pihl's profile photoHans Olav Elsebo's profile photo
8 comments
 
Kommer vel noe an på behovet, privat blir det aldri på nett, så driver man produktutvikling o.l. er det for mange ønskelig å holde dette privat, gjerne på maskin uten nett tilkobling. Ser og klart behov for fremtiden for å beholde nettopp prog. som ikke er avhengig av nett for å fungere, se bare til usa og Snowden saken. Så for den politiske frihet slår jeg et slag, med kiai, for gamle løsninger. Enkelte ganger kalles regresjon for utvikling...
 ·  Translate
Add a comment...

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
Jordmor Kjersti har åpent også i dag. De gravide kan ikke vente!
 ·  Translate
3
Add a comment...

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
 
Vår tidligere gjest i +Sosial direkte, danske +Jonathan Wichmann i +Maersk Line, starter spennende bloggserie
 
På den sosiale huben til Maersk Line har Jonathan Wichmann, Head of Social Media, en svært spennende bloggpost hvor han analyserer målgruppene til Maersk Line og aktuelle sosiale nettverk i forhold til hverandre. Resultatet har blitt et nettverkskart som Maersk Line bruker i sin planlegging. Jonathan lover også at vi de neste ukene vil kunne lese egne bloggposter om hvordan Maersk Line har tenkt rundt bruken av de ulike plattformene.

Hvis du lurer med på hvordan et containerrederi har blitt en suksess i sosiale medier, så følg med! Her er åpningsposten fra Jonathan fra i går: 
http://maersklinesocial.com/our-social-media-channels-which-one-is-right-for-you/. Neste post vil handle om Linkedin.

Vi i Sosial direkte intervjuet Jonathan Wichmann i november ifjor etter at Maersk Line bl.a. hadde fått rundt 700.000 følgere på Facebook. Her har du vårt intervju med Jonathan:
Jonathan Wichmann på Sosial direkte #5
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ole Irgens

Shared publicly  - 
 
Hvor kjapt bør du svare?

De fleste bedrifter har etterhvert fått en nettsider der det går an å kontakte dem. Men hva skjer når du har sendt en epost eller brukt kontaktskjemaet? Veldig ofte - ingenting.

I går kveld sendte jeg en epost til tre trelastfirma i Bergen. Jeg trenger benkeplater til kjøkkenet, og jeg trenger dem kjapt. Spørsmålet mitt var enkelt: Jeg vil vite hvilke lengder og hvilke priser de har. Jeg er en kunde som er klar til å bruke penger - men først må jeg vite hva det koster.

Jeg er kanske utålmodig - men når jeg sender en epost vil jeg ha kjapt svar. Er det for mye å forvente at neste dag før lunsj er en grei svarfrist når mailen sendes på kveldstid dagen før? Jeg synes ikke det. Men nå er det lunsj, og beklager Byggmakker, Montér og Byggern: Dette er det vi kaller #fail.
 ·  Translate
2
Bård Haveland's profile photoOle Irgens's profile photoJan Marius Evang's profile photo
4 comments
 
Jeg vil nå tippe at mange (de fleste?) firma bare leser mail en gang i døgnet. Og kan godt hende de samler opp sånne og svarer på dem en gang i uka.
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have him in circles
744 people
Håvard Myklebust's profile photo
Work
Occupation
Bergenser
Employment
  • Tryg Forsikring
    Kommunikasjonssjef, 2013 - present
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
På vegne av meg selv og ingen andre.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Bergen - Lørenskog - Lillestrøm
Links
Ole Irgens's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Sofa m sjeselong, hjørnesofa og loungesofa « Living.no
www.living.no

Stue · Sofa · Stoler · Sofabord · Oppbevaring · TV-benker · Sovesofaer · Spisestue · Spisebord · Spisestoler · Spisestuesofa · Barbord / bar

Lene Marlin - Jeg reiser alene
tv2.no

Lene Marlin hyller Ole Paus i «Hver gang vi møtes».

AdBlock - Chrome Web Store
chrome.google.com

The most popular Chrome extension, with over 2 million users! Blocks ads all over the web.

En gammel traver - denne gang sett på Termini i Roma: BSOD.
moby.to

En gammel traver - denne gang sett på Termini i Roma: BSOD. Tweet. media options. rotate. all sizes. comments. There are no comments yet, be

Burzynski og antineoplaston-behandling | unfiltered perception
blog.tjomlid.com

En av de store medisinske utfordringer i vår tid er å finne en kur for kreft. Vel, det er selvsagt en grov forenkling. Kreft er over hundre

List of Best Free Microsoft Office Alternative Software & Online Apps
teknoise.com

Microsoft Office is one of the well known utility for all kinds of office tasks. This post shares several alternatives to MS Office includin

Husk dette før du reiser til USA - USA Bergens Tidende - Reise
reise.bt.no

Husk dette før du reiser til USA - Ellers slipper du ikke inn. ( Bergens Tidende Reise )

ap.no > Forlag i fosterstilling
www.aftenposten.no

Bøker. Kan de store norske forlagshusene virkelig være så dumme at de forsøker 
å tviholde på bokhandlerne helt til ingen av dem lenger eksi

Gode råd ved kjøp av flybilletter Bergens Tidende - Reise
reise.bt.no

Gode råd ved kjøp av flybilletter - Disse tingene bør du passe på når du bestiller flybillettene på nettet. ( Bergens Tidende Reise )

Jordmor Kjersti - privatpraktiserende jordmor i Bergen
jordmor-kjersti.no

Jordmor Kjersti Pettersen Irgens driver privat jordmorpraksis i Bergen. Hun hjelper deg med samtaler før fødsel, fødselsforberedende kurs og

CIA's 'Facebook' Program Dramatically Cut Agency's Costs
www.theonion.com

The CIA's invention of Facebook has saved the government millions of dollars.

The Bark Knight | LOLROFLMAO
www.lolroflmao.com

Tags: bark knight, dark knight, dog, mask. July 20, 2012. Tweet · Pin It · 404 – Mail not found · Can you play this with me – Dogs. MORE LOL

Kunnskap til salgs
www.dagbladet.no

- Vi i First House selger kunnskap om politikk og om politiske prosesser. Men de som vil kjøpe skjult påvirkning gjennom nettverk og forbind

- De siste dagene har ikke vært høydepunktet i vårt samarbeid
www.dagbladet.no

Erik Solheim om forholdet til SV-lederen etter statsrådavgangen.

Snåsalureri
www.dagbladet.no

Det er Snåsamannen som har bevisbyrden.

Pensjonskunnskaper står til stryk
pensjonsspesialisten.no

Pensjonskunnskaper står til stryk. Av Ole Irgens | Publisert: 02/01/2012. Pensjonsreformen er ett år gammel, men 52% av nordmenn har fortsat

Jordmornytt fra Kjersti :)
us4.campaign-archive1.com

Subscribe to List View Past IssuesRSS, translate. English العربية български català 中文(简体) 中文(繁體) Hrvatski Česky Dansk Nederlands Suomi Franç

Jordmornytt fra Kjersti :)
us4.campaign-archive2.com

Subscribe to List View Past IssuesRSS, translate. English العربية български català 中文(简体) 中文(繁體) Hrvatski Česky Dansk Nederlands Suomi Franç