Profile cover photo
Profile photo
syima yusuf
115 followers
115 followers
About
syima yusuf's posts

Post has attachment
Mengapakah Langkawi Merupakan Destinasi Percutian Yang Menarik?
Credit gambar Google Assalamualaikum semua, Syima cadang nak pergi Langkawi
lepas habis belajar bulan 7 ni. Banyak sebab lah kenapa syima pilih Langkawi
sebagai salah satu tempat percutian untuk percutian syima kali ni. Antaranya,
Langkawi adalah sebuah tem...

Post has attachment
Teruja Dapat Photoshoot Dengan Photographer Terkenal Wan Izhar Abu Bakar
Assalamualaikum semua, semalam entry syima mengenai
Photoshoot Raya Bersama KBBA9. Kali ni pula entry syima mengenai Photographer
Terkenal iaitu Wan Izhar Abu Bakar. Rasa teruja tu ada tau bila nak shoot
dengan beliau. Bayangkan kita ni orang biasa-biasa ta...

Post has attachment
Photoshoot Raya Bersama KBBA9 2017
Credit gambar kepada ahli Kelab Blogger Ben Ashaari Assalamualaikum semua, dah lama syima tak menaip di papan
kekunci ni kerana kekangan waktu dan dugaan yang syima hadapi sebelum ni. Okay
lah syima tak nak story panjang-panjang kembali kepada tajuk asal. B...

Post has attachment
Baju Kurung By Nanienazyra Collections Memang Mantop !!
Assalamualaikum semua. Sempena Photoshoot Raya Kelab Blogger
Ben Ashaari, syima dapat tajaan daripada By Nanienazyra Collections di
instagram @bynanienazyracollections . Siapa sangka ada orang yang nak taja baju
kurung untuk syima, memang jawabnya “Alhamdul...

Post has attachment
Merawat Kencing Manis Dengan Kopi Milagro
Assalamualaikum semua, cepatnya masa berlalu. Tick tock tick tock jam berbunyi dah masuk bulan 2 pada tahun 2017. Baru-baru ni syima sibuk dengan banyak projek dekat kolej, maklumlah ni semester terakhir syima. Makanya, banyak lah projek yang syima kena han...

Post has attachment
Kopi Milagro Penawar Kencing Manis
Assalamualaikum semua, cepatnya masa berlalu. Tick tock tick tock jam berbunyi dah masuk bulan 2 pada tahun 2017. Baru-baru ni syima sibuk dengan banyak projek dekat kolej, maklumlah ni semester terakhir syima. Makanya, banyak lah projek yang syima kena han...

Post has attachment
Laman Seni DI Tanjung Malim Perak
Assalamualaikum semua, baru-baru ni syima keluar lepak dengan rakan sekolah namanya Aida. Syima tanya Aida, nak jalan mana di Tanjung Malim ni. Sebab agak jemu kalau asyik nak ke Proton City je. So decide, nak jalan-jalan dan makan di pekan je. Lepas tu, ka...

Post has attachment
Obses Dengan Tudung Aidijuma
Assalamualaikum semua, baru-baru ni syima jadi obses dengan tudung Aidijuma. Tak tahu lah macam mana boleh obses sangat dengan tudung Aidijuma ni. Sampaikan semalam syima tidur lewat duk tengok laman web Aidijuma Pengemar Tudung Bawal Syima sebenarnya merup...

Post has attachment
Cuti Dah Nak Habis
Assalamualaikum semua. Tinggal beberapa hari lagi cuti syima dah nak habis. Huwaaaa.. Tak tahu la rasa nak nangis atau nak gembira. Lepas ni bermula lah episod suka dan duka di kolej. Sem ni adalah sem terakhir buat syima. Belajar teori dan praktikal dalam ...

Post has attachment
Berpeluang DI Makeupkan Oleh FirdusFatin Make Up Artist
Assalamualaikum semua, Minggu lepas syima pergi Prescott Hotel dekat Kajang untuk makeup oleh FirdausFatin Make Up Artist. Pada asalnya, syima menang pertandingan yang dianjurkan oleh Yaya Cendana . Rasa macam tak percaya je dapat menang haha.  Pada hari te...
Wait while more posts are being loaded