Profile cover photo
Profile photo
Veterans Handbol FC Barcelona
26 followers
26 followers
About
Veterans Handbol FC Barcelona's posts

Post has attachment

Post has attachment
Molts membres de la nostra associació van poder asistir a la Final Four 2017 http://veteranshandbolbcn.cat/final-four-2017/ #Handbo#fcblive #veteranshandbolbcn


Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Presentació del llibre d’història de l’handbol del FC Barcelona.
El proper 9 de febrer a les 18:00 es presentarà a la sala Berlín de l’Estadi del F.C. Barcelona el llibre d’història de l’handbol del FC Barcelona.

L’acte comptarà la participació de Josep Maria Bartomeu president del Futbol Club Barcelona, ​​Quico Lopez Balsells, President d’Associació de Veterans d’Handbol del FC Barcelona i Ramon Domenech autor del llibre, al costat d’altres membres de la junta i diversos il·lustres exjugadors.

Tots els membres de l’associació estan convidats a l’esdeveniment, igual que els aficionats que vulguin compartir amb nosaltres un moment tan especial.

Per fi després d’anys d’estudi i recopilació, l’Associació de Veterans d’Handbol del FC Barcelona, ​​recull per primera vegada en un llibre la història documentada, escrita i comentada de la secció d’Handbol, des de la seva creació en 1943 fins a aquesta última temporada. S’hi inclouen fotos de totes les èpoques (tant de l’handbol a 11 com a 7), comentaris, resultats i un bon nombre d’anècdotes i efemèrides sobre el viscut i compartit.

El llibre de més de 300 pàgines, conté més de 500 fotos, escrits en castellà i català signats per jugadors, i entrenadors de la secció; en format DIN A4 i properament també es generarà una edició digital per donar-li la màxima difusió possible tant al llibre com als seus continguts.
Photo

Post has attachment
"Llibre de la “Història d'Handbol del F.C. Barcelona”
Fa una setmana hem engegat un “Crowfunding” amb aquesta fórmula podem assegurar que tots els interessats tinguin una còpia del llibre i apareguin els seus noms en el mateix.
Si vols saber més detalls, fes clic sobre aquest link http://vkm.is/handbolfcbarcelona en el vores tota la informació i com pots participar.
Assegura que tots els interessats tinguin una còpia del llibre “Història d'Handbol del F.C. Barcelona”

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
El passat dia 30 es va celebrar l’Assemblea anual de l’associació de veterans Handbol del FC.Barcelona a la sala de premsa del Palau Blaugrana, amb una àmplia presència dels associats.
Després de la lectura de l’informe anual per part del President Francesc Lopez Balsells, de l’aprovació del pressupost presentat per Carlos Eguino Tresorer de l’Associació, i la presentació del nou membre de la junta Miquel Herrero que va fer en Jose Luis Morillo Vicepresident, es va presentar la nova web renovada, imuplsada per l’ Àngel Rovira Vicepresident, amb nous continguts, serveis, interacció de les xarxes socials, i les diferents versions en anglès i castellà, per a poder difondre més àmpliament els valors, història i actualitat de la secció i del propi equip de veterans, que aquest any va guanyar tots els tornejos que va disputar, igual que l’equip titular actual.
http://veteranshandbolbcn.cat/assemblea-anual-de-lassociac…/
Wait while more posts are being loaded