Profile cover photo
Profile photo
Konyhabútor | Konyhabútor készítés
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Egyedi irodabútor készítés

Vállaljuk többek között irodabútorok gyártását is. Irodabútorokat is egyedi igényekre gyártunk, az iroda helyiség adottságait maximálisan kihasználva, és az irodabútor funkcióival a későbbi gördülékeny munkavégzést támogatva.

Korábbi referencia munkáinkból ízelítő, és irodabútor típusokat bemutató galériánk: https://asztaloskonyha.hu/irodabutor-galeria
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Egyedi kertibútor készítés

Napjainkban a kerti bútorok célja, hogy kertünkben is ugyanúgy érezzük magunkat, mint a lakásban, vagyis a kényelmünket és a pihenésünket szolgálják.

A kerti bútorokkal szemben támasztott követelményeink ugyanazok, mint otthonaink bútoraival, ám itt még fontos szempont, hogy az időjárással szemben is ellenállók legyenek. Napjainkban már elvárjuk azt is, hogy ne kelljen őket kétévente lecserélni.

Az Asztaloskonyha műhelye minden egyedi igényt kielégítően vállal egyedi kertibútor készítést! Tegyen minket próbára!
További információk: https://asztaloskonyha.hu/kertibutorok
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gyerekszoba bútor készítése egyedi igények alapján

A gyermekek teljes egészében uralják a lakást, csecsemőkorban szorosan kötődnek a szülői szobához, egy-két évesen, ahogy megtanulnak járni teljesen birtokba veszik a házat, kisiskolás korukban igényük lesz a saját szobájuk átalakítására (íróasztal, könyves szekrény, tároló helyek stb.), és végül kamaszként teljes elkülönülést kívánnak a szülőktől határozott önálló lakberendezési elképzelésekkel.

Egyedi igényekre szabott gyerekszoba bútorért keresse az Asztaloskonyha Kft munkatársait!
https://asztaloskonyha.hu/gyerekszoba-butorok
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vízálló fürdőszoba bútor

Fontos szempont a fürdőszoba tervezésénél a beépítésre kerülő anyagok ellenállósága vízzel, gőzzel és kemikáliákkal (lúgok, savak) szemben, de az is elvárható, hogy könnyen és gyorsan takaríthatók legyenek. Cégünk tapasztalt a sokak által kedvelt Tölgy-Bükk-Éger tömörfa illetve furnéros Wenge-Zebránó fürdőszobai szekrények elkészítésében. Mára számos anyag áll rendékezésünkre, melyek korszerűek, tetszetősek, viszonylag elérhető áron beszerezhetők és könnyen takaríthatók.

Egyedi fürdőszoba bútor készítés:
https://asztaloskonyha.hu/furdoszoba-butorok
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Egyedi nappali bútor készítés

Az egyedi nappali bútor készítés előtti lépés az alapos tervezés, melynél sok szempontot kell figyelembe vennünk. Többek között azt, hogy milyen funkciója van a nappalinak, hány személy használja a helyiséget, mit és mennyi holmit tárolunk benne, ennek megfelelően milyen és mennyi tároló helyre van szükségünk. A szobának melyik része lesz a központi hely, kell-e benne elhelyezni dolgozósarkot, szolgál-e gyerekek állandó tartózkodási helyéül, és nem utolsósorban fontos tudnunk, hogy milyen és mennyi szórakoztató elektronikát kívánunk telepíteni a nappali szobába.

Ha egyedi nappali bútort szeretne, keressen minket bizalommal, és kérje helyszíni felmérésünket, szaktanácsadásunkat!
https://asztaloskonyha.hu/nappali-butorok
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Egyedi konyhabútor gyártás

Az egyedi konyhabútor gyártásakor igazán különleges, praktikus egyedi megoldásokra van lehetőség, így az adott konyha paramétereit maximálisan kihasználhatjuk, hogy az egyedi konyhabútor a lehető legjobban funkcionáljon és teljes mértékig harmonizáljon a helyiség stílusával.

Az Asztaloskonyha műhelye rendkívül szép és igényes egyedi konyhabútorok gyártását végzi!
https://asztaloskonyha.hu/konyhabutor-etkezo
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Modern konyhabútor készítés

Elsősorban a fiatalabb generáció körében egyre jobban terjed az új irányvonal a konyhabútor gyártásban is. A modern minimál stílus megosztja az embereket, egyeseknek nagyon tetszik, míg másoknak nem. A minimál modern konyhabútor készítés jellemzői az abszolút puritán formavilág, díszítésmentesség. A modern konyhák legtöbbször egy színre festve, esetleg úgynevezett. furnérozott ajtófrontok felhasználásával, alumínium keretes ajtókkal készülhetnek.

Egyedi modern konyhabútort szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje díjmentes felmérésünket!
https://asztaloskonyha.hu/konyhabutor-stilusok
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Beépített szekrény készítés

Az egyedi beépített szekrények nagy előnye, hogy adott helyre és méretre készülnek, így nem veszítünk el egyetlen hasznos centimétert sem a térből.

Beépített szekrényeinket porvédő elemekkel és az EU-s előírásoknak megfelelő görgőkkel szereljük, amik kellemes, biztos és lágy mozgatást biztosítanak.

A beépített szekrényeket vagy önálló szekrényeket egyaránt tolóajtóval és nyíló ajtóval is rendelhetik cégünktől.

Készíttesse beépített szekrényét az Asztaloskonyhával! További információkért keresse fel Weboldalunkat!
https://asztaloskonyha.hu/gardrobszekreny
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Modern fürdőszoba bútor készítés

A minimalista, modern stílus napjainkban igazán népszerű. Talán nem is gondolnánk, hogy nem csak a vonalvezetése miatt lehet modern egy fürdőszoba bútor. Lehet modern a fürdőszobabútor, ha minden titokzatosan el van rejtve. De attól is lehet modern, hogy a mosdótál egy pultra kerül, esetleg a futurisztikus szaniterektől, de akár a beépített eszközök vagy a gyerekbiztos és ergonomikus megoldások miatt is.

Az Asztaloskonyha műhelyének minden minőségi anyag és eszköz, valamint az aranyat érő szaktudás és sokéves szakmai tapasztalat is rendelkezésére áll, így magas színvonalon vállalja a modern fürdőszoba bútorok készítését, bármilyen speciális igényről legyen szó!

Rendelje meg ingyenes felmérésünket és tegyen minket próbára!
https://asztaloskonyha.hu/modern-furdoszoba-butorok
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Konyhabútor MDF festett selyemfényű-magasfényű ajtókkal

Az Asztaloskonyha igényes és egyedi konyhabútorok készítését vállalja, akár Selyemfényű festett MDF konyhaajtókkal 123.000 Ft/folyóméter áron.

Van lehetőség Magasfényű festett MDF konyhaajtókat is választani, ezeket már 128.000 Ft/ folyóméter ártól.

A konyhabútorok készítésekor nálunk a RAL színskálából bármilyen árnyalatot kérhet, közel 3000 féle színből van lehetősége válogatni.

További információkért és árakért látogasson el Weboldalunkra!
https://asztaloskonyha.hu/konyhabutor-arlista
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded