Profile cover photo
Profile photo
Izzati Ghafur
830 followers
830 followers
About
Izzati Ghafur's posts

Post has attachment
HOTEL LEGOLAND JOHOR BIKIN AKU TAK MAU PULANG!!
Salam hormat, salam satu Malaysia. Fuh... fuh .. berhabuk belog ini setelah sekian lama menyepi. Entah mengapa mood nak berbelog dah ke laut. Tapi korang still boleh follow aku kat Instagram tau : http://www.instagram.com/izzatihazrul ... aku still update k...

Post has attachment

Post has attachment
GAMBAR-GAMBAR YANG DIAMBIL DARI KAMERA CASIO ZR-3600
Tak cukup dengan review kamera Casio ZR-3600 , hari ni aku nak share beberapa gambar yang sempat dirakamkan dengan menggunakan kamera Casio ZR-3600 . Dengan menggunakan kamera Casio ZR-3600 , korang tak perlu susah payah menggunakan software di komputer unt...

Post has attachment
REVIEW KAMERA CASIO EXILIM ZR-3600
Me and kamera ibarat 'BFF'. Tak kisahlah handphone canggih mana sekalipun, kamera wajib dibawa sekali. Kalau tak, memang meraunglahhhh jawabnya. Eh, boleh hilang mood ok! =P Nak pula kalau pergi bercuti. Memang tak lekanglah tangan dengan kamera. Klik sana,...

Post has attachment
MENU BUKA PUASA DI ME'NATE STEAKHUB
Untuk tahun kedua, Me'nate Steakhub menjadi pilihan aku untuk berbuka puasa. Menu buka puasa yang sering membuat aku dan Encik H kecur airliur ni memang ditunggu-tunggu saban tahun. Salah satu sebab kenapa Me'nate menjadi favourite kami laki bini?? SEBAB DA...

Post has attachment
PERKAMPUNGAN ORANG ASLI BATEK DI PAHANG
Tahun lepas ketika Pantai Timur dilanda bah, aku cuak dan risau. Bolehkah mereka ni survive ketika air sungai Tembeling ni mencapai ke paras merbahaya ? Itulah soalan aku ketika sampai di Taman Negara Pahang baru-baru ni. Namun selepas mendengar jawapan dar...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
PRODUK HILANGKAN JERAGAT DENGAN BERKESAN
Lately berkampung pula jeragat kat muka aku ni. Lebih-lebih lagi bila kerap keluar dan terdedah dengan cahaya matahari. Memang berseronoklah mereka kat muka aku ni. Aku? Terseksa nak hilangkan mereka semua. Uwaaaaa !! Gaya hidup yang aktif menambahkan lagi ...

Post has attachment
BUFFET RAMADAN 2016 DI SHERATON IMPERIAL HOTEL KUALA LUMPUR
RAMADAN DATANG LAGI ... Mulalah sibuk nak buat checklist. Nak solat tarawikh kat mana, nak masak sahur apa, nak berbuka kat mana ... Hmmmm, belum campur list persiapan raya lagi. Sememangnya bulan Ramadan adalah bulan favourite aku. Suasana bulan Ramadan tu...
Wait while more posts are being loaded