Profile cover photo
Profile photo
Permathene Pty Ltd
2 followers
2 followers
About
Permathene Pty Ltd's posts

Post has attachment
The House of Mirrors was inspired by the designers at Neon of Melbourne as an art piece for Perth's 2015 Sculpture By the Sea art exhibition, Cottesloe Beach. The exhibit originated in Sydney in October 2014. It was built using gabion panels donated by Permathene. This show was built a little differently for Perth to allow people to enter the structure rather than only see it from outside.

The photos for this gallery were supplied by Neon of Melbourne.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-04-19
15 Photos - View album

Post has attachment
Jack Ross Park in Canberra, Act used Permathene gabions to separate areas of public space along the foreshore. One interesting aspect of this project is the way the curves were created. The gabion walls were built by Revegetation Services of Canberra. Rock was supplied by Wee Jasper of Canberra.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
22 Photos - View album

Post has attachment
The Warrangah Creative Space is in Abbott Rd, Curl Curl outside of Sydney along the northern beaches. The Creative space is designed to be used by local artists, exhibitions and other creative activities. This is a non-commercial art space designed to promote creativity amongst local artists. There are buildings which have renovated using as much recycled material as possible.

Permathene gabion can be seen within the photos. The cages were filled with rubble from a demolished building to line the garden beds. The idea was to utilise as much material as possible to reduce taking material to a landfill.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
19 Photos - View album

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded