Profile cover photo
Profile photo
Munauwaratul Lailinnur
401 followers -
Don't be a coward.. Achieve what you want..
Don't be a coward.. Achieve what you want..

401 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
#SyawalGiveaway - My First Giveaway
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Klik banner untuk join. Second giveaway join selepas beberapa tahun rehat main blog..😂😂 good luck to all participant.. Tarikh tutup : 30 Julai 2017
#SyawalGiveaway - My First Giveaway
#SyawalGiveaway - My First Giveaway
munauwaratul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Trimester Kedua? Perasaan : Gembira!
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Sumber : Google Alhamdulillah, masuk trimester kedua kehamilan ni, memang agak teruja lah. Lepas fasa trimester pertama, morning sickness lah, emosi terlebih sentap lah, selera langsung takde, berat turun ...
Trimester Kedua? Perasaan : Gembira!
Trimester Kedua? Perasaan : Gembira!
munauwaratul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Jom kawan blogger join segmen ni. :) Saya baru nak berjinak semula main blog ni, hahaha! Nak kira part-time tak juga, sebab saya ni surirumah sepenuh masa. Mencari juga lah idea untuk tambah duit suami dan...
Add a comment...

Post has attachment
Solemnization Muna & Wan (181117)
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Alhamdulillah, hampir 8 bulan, saya mendirikan rumahtangga dengan seorang lelaki yang saya cintai. Selama 8 tahun kami bercinta, dari zaman Myspace-Yahoo Messenger, dia PLKN, saya masih tingkatan 4, cinta ...
Solemnization Muna & Wan (181117)
Solemnization Muna & Wan (181117)
munauwaratul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Giveaway pertama setelah bertahun menghilang ni.. Hehehehehe... Kita cuba nasib deh.. Nak join? Klik je banner atas tu, syarat yang sangat mudah dan perlu JUJUR tau! Wish luck to all participant. Tag :  La...
GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP
GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP
munauwaratul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
UCAM (Kolej RISDA)
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Seperti sedia maklum, saya sudah menamatkan pengajian saya di UCAM pada 2015. Jadi untuk sebarang info terkini, boleh layari laman web rasmi :   UCAM (University College of Agroscience Malaysia)   Selain d...
UCAM (Kolej RISDA)
UCAM (Kolej RISDA)
munauwaratul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Surirumah Sepenuh Masa?
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Sumber : Google Hari ini hampir 8 bulan saya mendirikan rumahtangga dan belum sempat lagi saya update dalam blog kesayangan berkenaan majlis perkahwinan saya. Album kahwin saya pun masih belum siap sebab k...
Surirumah Sepenuh Masa?
Surirumah Sepenuh Masa?
munauwaratul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Setahun Menghilang ~
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Sumber : Google Masih ingat kah kalian pada ku? Ecececehhhhhh, macam lah orang mencari (HAHAHAHA). Tak rajin nak update blog hanya disebabkan tahun lepas sibuk dengan kerja, 2 tahun lepas pun sama. Malah i...
Setahun Menghilang ~
Setahun Menghilang ~
munauwaratul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aien & Fikri
Solemnization & Reception Photo by                : Wan Nasuha For                        : WM's Photography Bride & Groom      : Aien & Fikri Functions               : Solemnization, Reception & Outdoor Shoot Location                : Kelantan
Aien & Fikri
Aien & Fikri
thewmsphotography.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Sihat ke ??
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Sumber : Google Lama nya tak update blog ni. tsk tsk tsk Well, nak kata malas tu YUP. Nak kata wifi slow YUP. Nak kata netbook slow YUP. Dah bertahun netbook ni slow, so minggu lepas bagi dekat adik untu...
Sihat ke ??
Sihat ke ??
munauwaratul.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded