Profile cover photo
Profile photo
Munauwaratul Lailinnur
406 followers -
Don't be a coward.. Achieve what you want..
Don't be a coward.. Achieve what you want..

406 followers
About
Munauwaratul's interests
View all
Munauwaratul's posts

Post has attachment
Aien & Fikri
Solemnization & Reception Photo by                : Wan Nasuha For                        : WM's Photography Bride & Groom      : Aien & Fikri Functions               : Solemnization, Reception & Outdoor Shoot Location                : Kelantan

Post has attachment
Sihat ke ??
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Sumber : Google Lama nya tak update blog ni. tsk tsk tsk Well, nak kata malas tu YUP. Nak kata wifi slow YUP. Nak kata netbook slow YUP. Dah bertahun netbook ni slow, so minggu lepas bagi dekat adik untu...

Post has attachment

Post has attachment
Resipi : Tart Telur Hong Kong Mudah
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Sumber : Google Resipi ni aku ambil dari page Tasty di mana resipi nya sangat mudah dan bahan nya ada dirumah.. Haha.. Aku buat sekali je, sebab banyak resipi-resipi lain yang  aku nak cuba buat. Ok, tak m...

Macam mana ek nak ubah nama dekat google+ ni? Huaaaa

Post has attachment
Kalau bukan kerana PHOTOSHOP
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Rasa macam lama gila dah tak on blog ni. Tah orang ingat lagi ke tak (ketawa dalam sendu) hahahaha.... So, untuk entry yang fresh sikit ni nak citer lah. Sejak dari tingkatan  aku ni minat sangat dengan ko...

Post has attachment
Tekanan dan Sokongan
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... source : google selama bekerja 4 bulan dalam sektor swasta, aku rasa sangat
tertekan. Dengan staff tak bekerjasama, pengurusan yang teruk menyebabkan aku
rasa sangat tertekan. Tapi dalam pada masa yang sam...

Post has attachment
Precious Moment
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... source : Google source : Google once tengok pemandangan hijau ni rasa macam lega sangat-sangat.. huhu... hai pembaca semua... lama tak update.. sebulan lebih dah aku kerja di perantauan T_T (macam jauh san...

Post has attachment
Part-timer
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Source : Google Ok, now since aku banyak bekerja separuh masa. Banyak planning dalam kepala ni sebenarnya. Nak bekerja tetap, still not in the mood lah. Tak kisah lah orang kata krisis ekonomi sekarang, ap...

Post has attachment
No more Miss good girl
Bismillahirahmanirahim... Assalamualaikum w.b.t.... Source : Google Greetings to all my readers. Ececeh.. Perasan macam reader ramai sangat je.. Hak! Ok, topik kali ni mungkin (or for real) yang aku nak cari di setiap penjuru segenap ruang nak buat entry. H...
Wait while more posts are being loaded