Linkfornægtelse

Husk inden du går bersærkergang på din linkprofil med det nye disavow tool, at vi stadig ikke har set klare tegn på at det virker.

Altså sidder du fast i Penguin, er der ikke endnu noget bevis for at det hjælper dig at fornægte alle dine dårlige links tre gange inden hanen galer.

Der er bestemt en sandsynlighed for det, men det er langt fra sikkert, så hav det med i dine overvejelser, du også kan vælge at vente og se tiden an.

Når Penguin køres næste gang, skulle det gerne strømme ind med rapporter fra hjemmesideejere, der er sluppet fri af den via linkfornægtelse, men det er altså ikke sikkert at det kommer til at ske.

Det er værd at overveje hvad konsekvensen af det her tool, hvis Google faktisk kommer til at bruge det:

Hvis alt og alle inkl. blackhattere kan fjerne dårlige links med toolet og derefter ranke igen, er det jo et perfekt finjusteringsværktøj for black hat link spamming. Man kan finde ud af præcis hvilke af de kunstige links der virker og hvilke der ikke gør. 
Det kan få så store konsekvenser, at Google ikke kan tillade sig at toolet virker efter hensigten. 

Her er et groft billede af hvordan en black hatter ville gøre det: Han har et hovedsite med 1000 indgående kunstige links. 
Sitet straffes af penguin. 
Han opretter 100 nye sites og giver dem hver 10 indgående  fra de 1000 linkkilder som linker til hovedsitet. Derefter venter han og se hvilke af de 100 sites som bliver straffet. Og når de bliver straffet, laver han en disavow af de 10 link til hovedsitet. Vupti. Nu har hovedsitet 990 indgående spammy links, som virker. 
Shared publiclyView activity