Profile cover photo
Profile photo
Fieyqa Adelova
About
Fieyqa Adelova's posts

Post has attachment
Jom bercuti sambil menikmati sejarah...
Hi semua. Apa khabar? Bagi yang tak tahu, Melaka Bandaraya Bersejarah memang
famous dengan asam pedasnya. So untuk penggemar asam pedas tu, boleh dah plan
trip ke Melaka. Tak kenal maka tak cinta. Betul tak? Hehe. Alamak, sebut asam
pedas siang-siang ni bua...

Post has attachment
Dah kenapa pulak dengan Whatsapp ni?
Assalamualaikum. Haa, korang perasan tak update Whatsapp yang terbaru ni? Aku tak berkenan betullah. Hahaha. Apa pasal semua nak sama macam Snapchat ni. Dari Instagram, lepas tu Facebook sekarang ni Whatsapp pulak. Alahai. Jujurnya, dari awal lagi aku palin...

Post has attachment
Lawanya koleksi terbaru dari Uniqlo ni!
Hai, assalamualaikum. Ada antara korang yang dah sibuk-sibuk buat persiapan untuk raya ke? Hahaha amboi excited sungguh. Tapi aku yakin mesti ada je yang dah buat persiapan sikit-sikit untuk raya lagi-lagi bab pakaian, betul tak? Kalau dulu-dulu, aku selalu...

Post has attachment
Lawanya koleksi terbaru dari Uniqlo ni!
Hai, assalamualaikum. Ada antara korang yang dah sibuk-sibuk buat persiapan untuk raya ke? Hahaha amboi excited sungguh. Tapi aku yakin mesti ada je yang dah buat persiapan sikit-sikit untuk raya lagi-lagi bab pakaian, betul tak? Kalau dulu-dulu, aku selalu...

Post has attachment
Menjaga amanah.
Assalamualaikum. Bercakap tentang amanah, cuba tanya diri kita, faham benarkah kita dengan makna amanah yang sebenar-benarnya? Kalau dalam bahasa, amanah ni bererti jujur dan dapat dipercaya. Manakala menurut istilah  aqidah, amanah merupakan segala perkara...

Post has attachment
Back after a long hiatus.
Assalamualaikum dan… hai ._. Lama sangat dah ni tak update blog. Last update haritu pun sebab Nile punya Megasales je. Sebelum entri tu, yang terakhir aku update adalah pada 23 Julai 2016. 2016 okey! Sekarang dah 2017. Haha. Wow, setengah tahun aku tinggalk...

Post has attachment
Back after a long hiatus.
Assalamualaikum dan… hai ._. Lama sangat dah ni tak update blog. Last update haritu pun sebab Nile punya Megasales je. Sebelum entri tu, yang terakhir aku update adalah pada 23 Julai 2016. 2016 okey! Sekarang dah 2017. Haha. Wow, setengah tahun aku tinggalk...

Post has attachment
Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my
Assalamualaikum. Hasil blogwalking kejap tadi terjumpa pulak entry Kak Lyssa pasal Nile punya giveaway ni. Nile.com.my ni memang one of my favourite online shops sebab barang-barangnya semua best dan murah! Untuk sesiapa yang tak pernah shopping kat Nile ni...

Post has attachment
My favourite online shop : Hermo.my
Assalamualaikum dan Hai. Hari ni aku nak share one of my favourite online shops. Pada aku, online shopping ni dah jadi macam hobi. Sebab apa? Sebab setiap kali aku bosan je aku akan cari barang online untuk dibeli walaupun aku tak perlukan pun barang tu, ha...

Post has attachment
Raya 2016 dan Zalora.
Assalamualaikum. Selamat hari raya guys! Dah Syawal ke 13 baru nak ucap. Hehehe maaf sesangat. Setiap kali buka blogger tengok dashboard masing-masing dah update pasal raya, aku je belum. Sorry, sis busy yang amat. Haha.  Raya tahun ni tak meriah sangat mac...
Wait while more posts are being loaded