Profile cover photo
Profile photo
3MIB WebServices
936 followers -
Automotive Software Development
Automotive Software Development

936 followers
About
3MIB WebServices's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Google Cloud in the Cloud ........ they did it again.!

Post has attachment

Post has attachment
ACER CHROMEBOOK 15 CB5-571-34MD Intel I3 
Acer heeft er weer een paar leuke Chromebooks bij en na een wat langzamere start is Acer goed op weg Want op het moment van schrijven van dit stuk je telt #CoolBlue  10 modellen die in Nederland verkrijgbaar zijn alleen voor het Merk Acer. Dus langzaam maar zeker is de consument, de school en het bedrijfsleven aan het snuffelen aan de #Chrombook   en Box, en terecht want het Gemak en de Rust die een Chromebook / Box geeft is ongekend, Eenvoudig, altijd, overal werken dat is het moto van de Chromebook. 

Maar goed de Acer. Hij is niet dun hij is niet klein hij is niet licht. Maar deze Acer heeft een Serieus groot scherm een 15.6 Inch HD Scherm en dat is zijn grote plus punt 15.6 Inch dat is Groot ERG Groot voor een chromebook, en het model dat ik nu test heeft ook nog een Intel I3 met 4G Geheugen en dat maakt hem tegelijk ongekend Snel voor een Chromebook nu zijn alle chromebook snel in vergelijking met Windows, maar alles went en de I3 laat weer even zien dat het nog net een tandje harder kan.

Deze chromebook is netjes afgewerkt en heeft een soort van fluwelen huid, zo voelt het zacht hij heeft een bijna perfect toetsenbord, en enorme Trackpad en alles werkt met een bijna Ultrabook (1000€+) perfectie het voelt goed het werkt goed en de Trackpad is enorm (had ik dat al gezegd?)  De accu is goed genoeg om ruim 1 dag op te kunnen werken. De speakers zitten aan beide zijde langs het keyboard en geven een super geluid. Er zit geen nummer keyboard op maar ik moet zeggen ik het het nut er van op een Notebook nog nooit gezien. Het Scherm is Perfect Full HD en 15,6 Inch loepzuiver en mat, zodat je buiten of met zon light nog kunt werken.

Voor welke doel groep is deze Chromebook geschikt?  Ik denk de thuis werker, de student, Iemand die een redelijk groot formaat scherm nodig heeft om zijn ding te doen. Je moet er niet mee gaan sleuren, zoals een vertegenwoordiger want daarvoor is hij te groot te lomp maar als je hem als desktop vervanger ziet en je hebt niet de ruimte of plek om een desktop met monitor te plaatsen dan is dit de perfect oplossing.  

Momenteel bied CoolBlue ze aan in 2 varianten 1 met Intel Celeron 3205U en met Intel Core i3-5005U de Cel kost 399 en de I3 549,  is de I3 het waard..... ik weet niet ik heb de Cel 3205U nog niet getest maar de voorganger Cel 2955U en die wat gewoon goed, nu is deze I3 Snel maar is het de 150€ extra waard.... tja de extra power komt tot zijn recht als je 10+ tabbladen en veel sites bezoekt die gebruik maken van je CPU (java) dan zal het net wat sneller werken.  Maar gebruik je hem om je mail, agenda, docs en een RDP sessie naar je Exact dan merk je het verschil niet. 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
AcerChromeBook 15I3
12 Photos - View album

Post has attachment
Wat heb je echt nodig om je bedrijf te laten draaien? 
Internet! en de rest is allemaal gedoe, maar de meeste ondernemers denken vaak dat we een Server nodig hebben en PCs en natuurlijk een inhuis ITér Maar is het ook werkelijk zo? 

Nee dat is niet zo, Wat je wel nodig hebt is een Basis en het liefst dat alles vanuit een of mischien 2 Cloud beheer consoles kunt beheren gewoon simpel eenvoudig en begrijpelijk zonder gedoe.  
Photo

Post has attachment
Citaat uit het artikel "Je hoeft niet met drivers te klooien; ik beschouw de totale absentie van drivers als een godsgeschenk."

Post has shared content
Google werkt al twee jaar aan een drone die pakketjes kan bezorgen. In de toekomst kan je misschien wel je pakje op deze manier krijgen:

Post has shared content
Concept cars are common at auto tradeshows; manufacturers are always showing some futuristic model that will never see production. But those cars are more than just fun to look at — they often hold technologies that will make it into production models. <br> Concept bikes are relatively rare in cycling. Bikes are highly modular; components, in general, work with frames across the industry, conforming to engineering standards so that consumers aren't stuck with a single brand. That prevents the sort of ground-up design that we associate with concept designs. Add this to the fact that most cycling brands aren't manufacturers at all, but rather design, engineering, and marketing firms that outsource production and it's understandble that Eurobike and Interbike see few concept designs.<br>This year, BMC has broken that mold as a way to celebrate the opening of its Impec Advanced R&D lab in Grenchen, Switzerland. It's a way for the brand to point out its engineering chops and, perhaps more importantly, its in-house manufacturing abilities. The bike is simply called the Impec Concept, and its intended to be a peek into what time trial bikes could look like 5-7 years from now. It's highly modular in design, allowing for bits to be swapped out for different courses and different riders, and throws most current UCI rules out the window. Photo: BMC
Photo

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded