Profile cover photo
Profile photo
mamy harraz
15 followers
15 followers
About
mamy harraz's posts

Post has attachment
Kuala Gandah
Kuala Gandah? kat mana tuuu ? Dalam negeri Pahang dengar mcm jauh tp dekat je sebenarnya.. Dari tol gombak - lebih kurang 45minit sampailah ke Kuala Gandah ni. Kebiasaan kalau nak berjalan aku akan pit-stop rmh mak ayah kt segambut - esoknya baru bergerak.K...

Post has attachment
Nasi Lemak ct Garden
Lokasi - Kampung Baru  Syarat makan nasik lemak kat sini waktu tengah malam ;) Lemak berkumpul di tengah malam? apatu ? tak paham huhu Sebungkus nasi lemak cute RM.90  Makan janganla sebungkus ..  ambik je setalam baru cukup syarat makan kat sini hehe Datan...

Post has attachment
HARI RAYA 2015
Salam aidil fitri :) Alhamdulillah masih diberi kesempatan  dari Allah s.w.t utk menyambut hari raya.Syukur. Tahun ni baju raya mak harraz kemain berpasang-pasang mentang-mentang duduk kt PD tak de shopping kompleks ...dtg je kolumpo nampak je sale time tul...

Post has attachment
Ipoh
Salam 2015 ;) 3 hari 2 malam di Ipoh penuh memori indah.. Sebenarnya ke Ipoh ni kami teman baba outstation..kira2 ni sambil menyelam minum air :) Pembukaan tahun baru ni jom mami dan harraz bawak jalan-jalan ke Ipoh jomm Art street ni ada dalam area bandar ...

Post has attachment
Kota Kinabalu Sabah - Ranau
Salam bertemu kembali :) Amboiii lama sungguh tak berbual-bual dan kongsi cerita kat blog mamyharraz ni ..rindu! Dah lama tak mengadap laptop..sekali dah hadap meh nak lambakkan cerita percutian aku,suami,anak dan mak mertua ke Ranau,Kundasang Sabah ;) Lepa...
Wait while more posts are being loaded