Profile cover photo
Profile photo
cos limburg
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Een geslaagde eerste editie van het Global Goals House afgelopen weekeinde in Geleen. Benieuwd waar de volgende editie zal verschijnen!
Add a comment...

Post has attachment
Net als tijdens voorgaande edities van Bevrijdingsfestival Limburg zijn er ook dit jaar weer meerdere Upgrades uitgevoerd door jongerenorganisaties. Met deze Upgrade acties wordt aangesloten bij het meerjaren thema Geef vrijheid door van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. De Upgrades maken onderdeel uit van de debat en dialoog activiteiten die jaarlijks plaatsvinden op het Munsterplein, op 5 mei omgedoopt tot Plein van de Vrijheid. Een van de Upgrades die dit jaar op het programma stond was ‘Waar voel jij je vrij’ die werd uitgevoerd door jongeren in samenwerking met welzijnsorganisatie Wel.kom uit Roermond. De Upgrade activiteiten tijdens Bevrijdingsfestival Limburg worden mede mogelijk gemaakt dankzij het vfonds.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Net als tijdens voorgaande edities van Bevrijdingsfestival Limburg zijn er ook dit jaar weer meerdere Upgrades uitgevoerd door jongerenorganisaties. Met deze Upgrade acties wordt aangesloten bij het meerjaren thema Geef vrijheid door van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. De Upgrades maken onderdeel uit van de debat en dialoog activiteiten die jaarlijks plaatsvinden op het Munsterplein, op 5 mei omgedoopt tot Plein van de Vrijheid. Een van de Upgrades die dit jaar op het programma stond was de Inburgeringstest, die werd uitgevoerd door SCORP Maastricht, een werkgroep van IFMSA-Maastricht. De Upgrade activiteiten tijdens Bevrijdingsfestival Limburg worden mede mogelijk gemaakt dankzij het vfonds.
Add a comment...

Post has attachment
Net als tijdens voorgaande edities van Bevrijdingsfestival Limburg zijn er ook dit jaar weer meerdere Upgrades uitgevoerd door jongerenorganisaties. Met deze Upgrade acties wordt aangesloten bij het meerjaren thema Geef vrijheid door van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. De Upgrades maken onderdeel uit van de debat en dialoog activiteiten die jaarlijks plaatsvinden op het Munsterplein, op 5 mei omgedoopt tot Plein van de Vrijheid. Een van de Upgrades die dit jaar op het programma stond was ‘Even Knuffelen’ die werd uitgevoerd door SCORA Maastricht, een werkgroep van IFMSA-Maastricht. De Upgrade activiteiten tijdens Bevrijdingsfestival Limburg worden mede mogelijk gemaakt dankzij het vfonds.
Add a comment...

Post has attachment
Net als tijdens voorgaande edities van Bevrijdingsfestival Limburg zijn er ook dit jaar weer meerdere Upgrades uitgevoerd door jongerenorganisaties. Met deze Upgrade acties wordt aangesloten bij het meerjaren thema Geef vrijheid door van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. De Upgrades maken onderdeel uit van de debat en dialoog activiteiten die jaarlijks plaatsvinden op het Munsterplein, op 5 mei omgedoopt tot Plein van de Vrijheid. Een van de Upgrades die dit jaar op het programma stond was de Peacetest, die werd uitgevoerd door SCORP Maastricht, een werkgroep van IFMSA-Maastricht. De Upgrade activiteiten tijdens Bevrijdingsfestival Limburg worden mede mogelijk gemaakt dankzij het vfonds.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded