Profile cover photo
Profile photo
Farisya Azman
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Gaya Koleksi Raya 2018 Aku
Assalamualaikum semua... Hye... Selamat hari raya... Maaf zahir dan batin. Bila semua pun sibuk update tentang raya, aku pun tidak terkecuali. Tapi jangan harap lah kan yang blog aku ni akan update ketupat lemang semua.. Seperti kebiasaan aku, aku memang su...
Gaya Koleksi Raya 2018 Aku
Gaya Koleksi Raya 2018 Aku
farisya0109.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Simpan Lebih Banyak Dengan Nestle Double Coupons
Nestle Double Savings memberikan peluang kepada anda untuk menyimpan dengan lebih banyak menggunakan Nestle Double Coupons. Best kan! Buat pembelian menggunakan Double Coupons yang ada, dah boleh menyimpan simpanan dengan banyak. Simpan Lebih Banyak Dengan ...
Add a comment...

Post has attachment
McDonald’s Malaysia beri pengiktirafan kepada 25 guru menerusi Anugerah Guru Inspirasi McDonald’s 2018
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Pada 22 Mei 2018 lalu, McDonald’s Malaysia memberi pengiktirafan kepada 25 guru dari seluruh Malaysia menerusi Anugerah Guru Inspirasi McDonald’s 2018 yang merupakan anugerah tahunan yang disampaikan sempena sambutan H...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Bersama LF Production | Khidmat Fotografi Terbaik
Assalamualaikum dan hai semua!  Cuti-cuti hujung minggu ni, aku takde buat pape. Jadinya aku nak kongsilah sedikit pengalaman aku photoshoot dengan LF Production di bendang sawah yang terletak di Batu Kurau, Perak tuh. Actually , dah lama dah sebenarnya pho...
Add a comment...

Post has attachment
Cash Giveaway by FarhanaJafri
Assalamualaikum semua... Okay...pertama kali aku nak join GiveAway hari ni. GiveAway dari Blogger Farhana Jafri yang awesome lagi comel. Senang sangat dia punya syarat-syarat. Jadi, tak perlulah korang memalas taknak join kan. Jadi, jom join untuk merapatka...
Cash Giveaway by FarhanaJafri
Cash Giveaway by FarhanaJafri
farisya0109.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
3 Dara Pingitan
Assalamualaikum… Hai semuaaa…. Apa khabar… Bertemu lagi dalam Blog Farisya Azman… Ni cerita 3 dara pingitan… Masih bujang lagi taw… Hahaha… Ke kelas bersama…. Keluar pun bersama… Pendek kata semua tempat bersama… Friendship are never ending … Bak kata omput...
3 Dara Pingitan
3 Dara Pingitan
farisya0109.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
5 Inspirasi Gaya Fesyen Farisya Ke Kolej
Fesyen ke kolej? Apa dalam fikiran korang? Bagi aku tak perlu over sangat. Cukup lah sekadar nice dan simple . Yang penting masih mengekalkan imej girly , trendy , up-to-date dan menepati gaya islamik semasa ke kelas. Tak gitu! So… bagi yang mungkin buntu d...
Add a comment...

Post has attachment
Review Movie | Black Panther 2018
Okay... first of all aku nak mintak maaf sebab dah lama tak update entry dalam blog ni. Bukannya apa.. Sibuk sangat dengan kelas sampai terlupa nak update . Nak jadi kan cerita hari tuh aku keluar lah dengan kawan-kawan untuk tonton wayang terbaru yang berj...
Review Movie | Black Panther 2018
Review Movie | Black Panther 2018
farisya0109.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Special Effects | Makeup Stage
Haii... Haiii... Haiii... Hari ni aku nak tunjuk hasil eksperimen aku dan kawan-kawan dengan makeup. Jangan harap gambar-gambarnya adalah photo menarik. Yang korang akan lihat jauh lebih cantik. Hahaha... Ini adalah makeup horror ye kawan-kawan! #makeupeffe...
Special Effects | Makeup Stage
Special Effects | Makeup Stage
farisya0109.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jalan-Jalan Ke Dreamworld Playland, IOI City Mall Putrajaya
Assalammualaikum.... Saat bercerita tentang jalan-jalan bersama sanak-saudara pasti teruja dan menyeronokkan. Okay... cerita ni sebenarnya dah lama berlalu. Tapi terasa baru nak update di Blog Eisya ni.  Dua minggu selepas menjelangnya raya Aidilfitri hari ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded