Profile cover photo
Profile photo
aqilah hamid
27 followers -
simple, friendship, loyal
simple, friendship, loyal

27 followers
About
aqilah's posts

Post has attachment
AFTER A FEW YEARS
Assalamualaikumm semua umat Islam and hi to everybody.. rasa dah lama sungguh tak jenguk blog ni..banyak yang rasa perlu di buang and tak perlu maintain dalam ini untuk dijadikan isu and isi..kira-kira dua tahun jugak saya menyepi..banyak faktor yang mengun...

orang selalu buat caption tentang wajah tersenyum tetapi hati menangis..ye memang, aku salah seorang yang suka buat macam tu tapi bila fikir balik..what people aspect or react with that caption?
nothing..the end..
kadang sedih kita memang tak dapat dikawal tapi siapa tahu kalau kita lebih bersabar..kita akan dapat merasai hikmahnya..

disini lebih aman..tiada yang membangkang dan tiada yang mengherdik,memerli jauh sekali.

first paper banking operation..

cerita ini bukan untuk mu tapi untuk diriku.

apabila pertukaran menjadi pencetus pertemuan..
ia akan menjadi epilog yang tak mungkin dapat di sangkal..

dalam pembikinan or brain storm untuk satu cerita..walaupun nak final, idea tetap idea..kena jugak brain storm sikit-sikit

Post has attachment

Post has attachment
malu..pemalu..
Photo

alhamdulillah, Dean list
Wait while more posts are being loaded