Profile cover photo
Profile photo
aein azuan
16 followers
16 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
RAHSIA VIVIX SHAKLEE YANG MESTI ANDA KETAHUINYA
Ramai yang dah sedia maklum yang Vivix adalah salah satu cecair yang dihasilkan oleh Shaklee..Tapi masih ramai lagi yang tidak mengetahui apakah khasiat yang terkandung dalam Vivix nie.. Jom ikuti vlog Shaklee nie dari Supermom bersama Dr Bruce Daggy, salah...
Add a comment...

Post has attachment
PERBEZAAN UBAT DENGAN MAKANAN TAMBAHAN...MANA SATU PILIHAN ANDA ??
Ada sesetengah orang mengganggap yang suplement nie sama dengan ubat..malah ada juga yang beranggap yang supelement nie juga ubat yang boleh dibeli tanpa mengikut keperluan badan.Haa..nie lah kesilapan yang sering berlaku..Bila dah terjadi sesuatu kat badan...
Add a comment...

Post has attachment
PENGAMBILAN SHAKLEE TIDAK BERKESAN ?? APA SEBABNYA DAN KENAPA..??
Assalammualaikum.. Dah lama rasanya saya nak share pasal nie..Kenapa makan suplement tak berkesan?? Sebenarnya ada sebab-sebab yang boleh menjejaskan fungsi kesannya suplement kepada tubuh kita.. Kalau sebelum nie kita asik makan ubat je..dah tentu lah cepa...
Add a comment...

Post has attachment
5 SEBAB KENAPA PERLU AMBIL VITALEA SHAKLEE UNTUK DIRI SENDIRI
Vitalea adalah sumber vitamin yang unggul di dunia..Sebab nya..Vitalea Shaklee nie adalah yang tertua di dunia dan berusia 100 tahun.. Jom kita tengok vlog nie..Kenapa penting sangat Vitalea ni??...Dan kenapa kita perlu ambil?? Sebab tu lah..Vitalea nie per...
Add a comment...

Post has attachment
MENGERJAKAN UMRAH DENGAN MUDAH DAN SELESA HANYA DENGAN SET UMRAH
  Vlog diatas adalah testimoni yang sebenarnya tau..Bukan rekaan semata-mata ye..Mereka telah menunaikan ibadah umrah beberapa tahun yang lepas..Tapi disini saya nak share cikit. Bagaimana mereka kelihatan cergas dan bertenaga sepanjang menunaikan ibadah um...
Add a comment...

Post has attachment
MENGERJAKAN UMRAH DENGAN MUDAH DAN SELESA HANYA DENGAN SET UMRAH
  Vlog diatas adalah testimoni yang sebenarnya tau..Bukan rekaan semata-mata ye..Mereka telah menunaikan ibadah umrah beberapa tahun yang lepas..Tapi disini saya nak share cikit. Bagaimana mereka kelihatan cergas dan bertenaga sepanjang menunaikan ibadah um...
Add a comment...

Post has attachment
PART 1 : LANJUTAN KURSUS ASAS UNTUK DIRI SENDIRI
Dah dekat sebulan saya tak sempat nak cite pasal nie..Sibuk memanjang je..Sampaikan dah naik berkulat blog saya nie...Walaupun tak lawa macam blog yang lain..Tapi nie lah nyawa saya tok buat apa yang saya suka.. Mula-mula nak masuk kursus nie memang payah l...
Add a comment...

Post has attachment
SHAKLEEBABY : PRODUK SHAKLEE YANG SELAMAT UNTUK BAYI ANDA
BERITA BAIK UNTUK SEMUA IBUBAPA......    Kalau sebelum nie kita selalu usulkan produk yang berasaskan untuk dewasa je kan..kali nie pulak pihak Shaklee telah mengeluarkan produk untuk anak anda. #shakleebaby nie sangat terbaik untuk kulit anak anda terutama...
Add a comment...

Post has attachment
KERJA HAKIKI VS KERJA PART TIME : MANA SATU PILIHAN ANDA ??
Kerjaya sememangnya salah satu yang sangat penting dalam kehidupan kitakan..Tak kira lah sape pun kita nie..sama  ada berpangkat tinggi amhupun pangkat rendah..semua orang perlukan kerjaya.. Tapi dengan ekonomi sekarang nie..dah ramai diantara kita yang mem...
Add a comment...

Post has attachment
KALSIUM : KEKURANGANNYA BOLEH MENYEBABKAN KERAPUHAN TULANG
  Kekurangan kalsium dalam tubuh badan kita boleh menyebabkan kita rasa tidak selesa dan berasa rimas dengan semua benda..Ini adalah disebabkan tulang memerlukan jisim yang banyak untuk mengelakkan dari kerapuhan (Osteoporosis) Lagi pula bila kita yang masi...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded